Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Eastborn matrassen

Eastborn matrassen verhelpen uw slaapproblemen en zorgen ervoor dat u volledig uitgerust wakker wordt. Alle matrassen van Eastborn worden in Nederland gefabriceerd. Goed slapen is essentieel voor uw concentratievermogen en zorgt ervoor dat u gedurende de dag voldoende energie heeft voor uw werkzaamheden.

Eastborn matrassen van hoogwaardige kwaliteit

Door het kopen van een Eastborn matras haalt u 100% Nederlands fabricaat in huis. Eastborn maakt bij hun matrassen gebruik van de meest geavanceerde materialen. U bent uniek, net zoals uw slaapbehoeften. Daarom bestaat onze collectie uit vier soepele en vier stevige Eastborn matrassen. Zo kunt u altijd een Eastborn matras kopen dat bij u past. Bij Slaapspecialist Drempt begrijpen we dat u zeker wilt weten dat uw nieuwe bed heerlijk ligt. Daarom bent u van harte welkom om te komen proefliggen in onze showroom in Drempt.

Kies het matras dat past bij uw slaapgewoonten

Bij het kopen van een matras van Eastborn of een ander merk, is het belangrijk dat u er een kiest die bij uw slaapgewoonten past. Zorg daarom voor het juiste bed met behulp van onze specialisten. Het kopen van het juiste Eastborn matras is niet altijd eenvoudig. Iedereen slaapt anders en heeft een ander matras nodig voor een goede nachtrust. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Of u nu een matras wilt kopen van Eastborn, Treca de Paris of een ander merk. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bezoek onze showroom of neem contact op

In onze showroom nabij Doetinchem vindt u verschillende boxsprings, matrassen en andere producten voor een goede nachtrust. Van nieuwe matrassen tot showroommodellen, wij hebben het allemaal! Wij voorzien u graag van deskundig advies. U kunt ook telefonisch contact met ons op nemen wanneer u vragen heeft. Hiervoor belt u naar 0313-476218.