Home > Over Ons
U de allerbeste nachtrust bezorgen

Dat motiveert ons al meer dan 25 jaar om elke dag weer met passie, energie en enthousiasme op te staan en voor u aan de slag te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede nachtrust de basis is van een aangename dag.


Om u zo goed te kunnen helpen, zorgen wij continu voor een ruim assortiment van alleen de beste A-merken met bewezen kwaliteit en mogelijkheden.

Met goed opgeleide adviseurs staan wij garant voor de beste service. U helpen het beste uit uw nacht te halen is ons doel. Daarom vindt u bij ons ook geen "hijgerige verkopers" maar "aangename adviseurs" en helpen wij u in een ontspannen sfeer met het maken van de keuze die bij u past!


Wij heten u graag welkom bij Slaapspecialist Drempt!

Tips
Onze adviseurs staan voor u klaar

Goed slapen, begint bij goed advies. Onze adviseurs begeleiden u graag bij het kiezen van het bed of matras dat echt bij u past. Zowel liggevoel als op het gebied van styling. Ze zijn allemaal door de merken getraind en kunnen u daarom perfect helpen om u de verschillende mogelijkheden te adviseren en te laten voelen en ervaren.


Om u op een ontspannen goede manier te kunnen helpen, maken wij graag tijd voor u vrij. Maak een afspraak, dan hoeft u niet te wachten!

Onze adviseurs
Maak direct online een afspraak!
Afspraak maken

Wacht niet onnodig in de winkel

Plan 24/7 een afspraak in

Ontvang direct een bevestiging

Showroom
Wij zijn ontzettend trots op onze showroom. De perfecte omgeving om inspiratie op te doen en onze bedden/boxsprings en matrassen te bekijken, te voelen en ervaren. Wij bieden u een breed assortiment aan merken en type producten zodat wij u altijd kunnen helpen op het gebied van goed slapen en styling.
Bed
Actief in de achterhoek
Slaapspecialist Drempt is de slaapspecialist van de Achterhoek. Wij zijn diepgeworteld in deze regio en daarom zijn we al meerdere jaren trotse sponsor van meerdere Achterhoekse clubs en organisaties.
De graafschap
3.500 m²
De grootste van de Achterhoek
Gratis levering en montage in NL
Gratis parkeren voor de deur
Koffie staat klaar
Eigen bezorgdienst