Home > Matrassen in de buurt van Doetinchem

Matrassen nabij Doetinchem

Gratis bezorging en montage in NL
Eigen bezorgdienst
Hoogwaardige merken

Bij Slaapspecialist Drempt, gelegen in de buurt van Doetinchem, vindt u een groot aanbod aan matrassen. Wij begrijpen het belang van een goede nachtrust en bieden daarom voor iedereen het ideale matras. Of u nu op zoek bent naar stevige ondersteuning of naar een matras dat zich perfect vormt naar uw lichaam, wij hebben het allemaal in huis.

Bezoek onze showroom en profiteer van onze acties

Maak een afspraak!
Jensen-matrassen

Showroom Modellen

Wij houden onze showroom graag actueel en up to date. Hiervan kunt u profiteren. Kijk hieronder voor ons actuele aanbod voordelig geprijsde showroom moddelen

Wij beschikken over talloze matrassen voor u

Een matras is meer dan slechts een onderdeel van uw bed; het is de basis van een goede nachtrust. Bij Slaapspecialist Drempt houden we rekening met essentiële factoren zoals conformiteit, warmte-isolatie, vochtregulerend vermogen en de juiste ondersteuning om uw spieren te ontspannen en een stabiele ligging te garanderen. Door technische vernieuwingen en het gebruik van natuurlijke materialen zijn onze matrassen continu in ontwikkeling. Wij beschikken over een ruim aanbod topmerken, namelijk:

Daarnaast bieden wij diverse soorten dekbedden aan, perfect afgestemd op uw nieuwe matras voor het ultieme slaapcomfort.

Boxspring

De zekerheden van Slaapspecialist Drempt

Kiest u voor de slaapspecialist van de Achterhoek, dan bent u verzekerd van:

Het ruimste assortiment

Slaapspecialist Drempt is niet voor niets de grootste slaapspecialist van de Achterhoek. Bij ons vindt u de meeste en de beste bed en matras merken (20+) en nagenoeg alle soorten producten. Ook op het gebied van bed-textiel en beddengoed. Zo vinden wij altijd de juiste oplossing en heeft u de mogelijkheid om uitgebreid te kunnen voelen

Oplossingen voor iedereen

Voor iedereen die een goede nachtrust waardeert, hebben wij een oplossing. In ons ruime assortiment vindt u producten in iedere prijsklasse en oplossingen voor jong en oud. Bij Slaapspecialist Drempt.

Het beste advies van DE slaapspecialist

Een goede nacht is de basis voor een goede dag. Dat weten en beseffen wij bij Slaapspecialist Drempt maar al te goed. Daarom focussen wij ons al meer dan 25 jaar op goed slaapadvies. Op basis van onze kennis en ervaringen weten wij inmiddels heel goed in te schatten welk type matras geschikt is voor welke klant met zijn eigen specifieke wensen en eventuele klachten. Kortom, kies voor de slaapspecialist van de Achterhoek, kies voor Slaapspecialist Drempt!

Aanbevolen door klanten en leveranciers

Tevreden klanten, dat is waar wij blij van worden. Daarom zijn wij trots op het feit dat onze klanten ons al jaren belonen met een hoge score op het gebied van klanttevredenheid. Ook onze leveranciers waarderen ons, met name op het gebied van advieskwaliteit en service.

De beste service en ontzorgen van de klant

Onze service is iets waar onze klanten ons enorm om waarderen. Als familiebedrijf is het onze intentie om met iedere klant een langdurige relatie aan te gaan. Daarom is het voor ons belangrijk dat u helemaal tevreden bent over uw aankoop. Ons motto is dan ook: "Wij rusten pas, als u goed slaapt."

Achterhoekse gemoedelijkheid

Bij ons vindt u geen opdringerige verkopers. Bij ons staat u en goed advies centraal en niet de handtekening. En dat merkt u! Wij ontvangen u in een gastvrije en ontspannen sfeer en nemen de tijd om u goed te helpen. Welkom bij Slaapspecialist Drempt.

Perfect geholpen! Goed advies en een heel ontspannen relaxte sfeer.

Test uw nieuwe matras in onze showroom

Wij nodigen u uit in onze beddenwinkel in Drempt om onze matrassen zelf te ervaren. Door proef te liggen, ontdekt u de verschillen tussen de diverse matrassen en kunt u gemakkelijker een keuze maken. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies, zodat u het matras vindt dat perfect bij u past. Kom vandaag nog langs en vind het matras dat uw nachtrust zal transformeren.

John Doe
Maak direct online een afspraak!
Afspraak maken

Wacht niet onnodig in de winkel

Plan 24/7 een afspraak in

Ontvang direct een bevestiging

Koffie
3.500 m²
De grootste van de Achterhoek
Gratis levering en montage in NL
Gratis parkeren voor de deur
Koffie staat klaar
Eigen bezorgdienst