Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
M Line Cool motion 6 matras
Visco-elastisch.
M Line matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een inovatief visco-elastisch schuim met infuses slow motion Gel. Dit visco elastisch M Line schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam en door de open celstructuur is de ventilatie zeer goed. Hierdoor zorgen M Line matrassen voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens uw slaap.

ISM-Gel.
Het nieuwe innovatieve infused slow motion gel in het visco-elastisch schuim van alle M Line matrassen zorgt voor een zeer comfortabele en ventilerende bovenlaag van de matras. Het iSM-Gel is gelijkmatig in het schuim vermengd, waardoor de ventilatie niet wordt geblokkeerd en het opencellige schuim zijn werk kan blijven doen.

M Line Cool motion 6 matras.
De M Line Slow Motion 6 matras in de HYBRID Series van M Line heeft een royale dikte van 26 cm en een duurzame toplaag visco elastisch M Line-materiaal met het innovatieve iSM-Gel®. In dit uiterst comfortabele matras werken alle innovatieve technieken harmonieus samen. Zo zijn de gepatenteerde schokdempers afgestemd op de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones. De lichaamscontouren worden hierdoor nauwlettend gevolgd en optimaal ondersteund. 

Goede ventilatie.
Door de bijzondere Clima support ventilatielaag onder de visco elastische toplaag van de matrassen geniet u van een optimale ventilatie en een goed warmteafvoer.