Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Cleopatra natuurlatex matras
Verkoopadviesprijs (incl. btw)
€ 775,00
Latex en natuurrubber.
Natuurrubber matrassen zijn rekbaarder dan andere matrassen. De rek wordt bepaald door de hoeveelheid natuurlatex die in de polymerenmengeling is verwerkt. Ideaal is eigenlijk een matraskern die uitsluitend uit Natuurlatex, nurse het melksap van de hevea brasiliensis bestaat.
Om het melksap te winnen brengt men een insnijding aan in het buitencambium van de boom. Hierdoor worden de latexvaten doorgesneden en vloeit het sap naar buiten. Onder de wond is een potje bevestigd waarin het uitlopende melksap wordt opgevangen. De prijs voor rubber en vooral hevea melksap is zeer hoog. Naast de stijgende wereldprijs door de groeiende vraag bestaat de prijs hoofdzakelijk uit dagloon. Een kleine 40 uur werk op de plantage is nodig om voldoende heveamelk te verzamelen om bijvoorbeeld n matras te produceren.

Mahoton 100% natuurrubber.
Om een goede natuurrubber te maken is een goede logistiek noodzakelijk van vers hevea melksap en een innoverende technische knowhow. Mahoton slaapsystemen heeft de beschikking om deze zeer hoogwaardige natuurrubber kwaliteit te produceren. De collectie matrassen en hoofdkussens bestaan uit minimaal 85% heveamelk (natuurlatex) en ca. 15% natuurlijke, corrigerende en vulkaniserende additieven. Deze worden samengebracht tot een eindproduct genaamd rubber. Door de puur natuurlijke ingredinten mogen we nu spreken over een unieke 100% natuurrubber.

Cleopatra.
100% natuurrubber kern met 7 ergonomische comfortzones
Vierzijdige afritsbare comforttijk voorzien van 500 gr/m2 zuivere scheerwol.
Grote elasticiteit en voegend vermogen
Uitermate geschikt voor verstelbare bedbodems
Totale matrasdikte ca. 19 cm.

Leverbaar in soft en medium.

Verkoopadviesprijs 90/200 cm