Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Avek Fier boxsprings
Avek Fier, comfort en design.

Fier is een ander woord voor trots. En trots zijn wij op onze nieuwe boxspring Fier. Samen met ontwerper Hans Daalder zijn wij erin geslaagd een bijzondere boxspring te ontwikkelen.

Het Friese landschap als inspiratie.

In het Fries staat Fier voor 'ver' friesland toont zijn schoonheid in uitgestrekte landschappen en adembenemende vergezichten. De openheid van Friesland vormde een belangrijke inspiratiebron voor Fier. Het gevoel van ruimte en lucht komt in Fier tot uitdrukking via een optimale doorluchting en ventilatie.

Designelementen.

Boxspring Fier is een boxspring met unieke designelementen. Het bed wordt gedragen door opvallende black chrome designpoten. De boxspring heeft een ranke plint, wat semen met de zwevende achterwand bijdraagt aan een lichtvoetig karakter en een luchtige uitstraling.

De ademende boxspring.

Boxspring Fier zorgt voor optimale ventilatie door integratie van een sterk dwarsgespannen spiraalbodem in de boxspring. Het spiraalnetwerk laat uw bed optimaal ademen. Een droog en fris bed is daarbij niet alleen comfortabeler, het gaat ook nog eens langer mee.

Verschillende topdekmatrassen.

De basis van elke Fier boxspring is de unieke ventilatieboxspring met een spiraalbodem en een kern van pocketveren. De bijbehorende pocketveermatrassen zijn leverbaar in drie verschillende hardheden, zodat er altijd een matras is die bij u past. De Fier topdekmatrassen vormen een extra comfortlaag voor uw bed. Bij de Fier boxspring kunt u kiezen uit twee types: Optifoam koudschuim voor een iets steviger ligging, of Innerzone latex voor soepel ligcomfort. Zowel de pocketvering matras als de comforttopper zijn voorzien van ergonomische zones, zodat het lichaam beter wordt ondersteund en kan wegzakken op de plekken waar dat nodig is.

Verstelbare Fier boxspring met RF afstandsbediening.

Boxspring Fier is beschikbaar in een vaste en elektrische uitvoering. Bij een elektrisch verstelbare Fier boxspring bediend u het bed eenvoudig in elk gewenste positie via de draadloze RF afstandsbediening. Heerlijk als u in bed wilt ontspannen of lezen, maar ook handig als u bijvoorbeeld door ziekte of ongemakken wat meer aan uw bed gebonden bent.

Fiere hoofdborden.

Ontwerper Hans Daalder heeft voor de Fier boxspring drie zwevende achterwanden ontwikkeld: de Flak, de Line en de Styl. De zwevende hoofdborden geven de Fier boxspring een lichtvoetig karakter. Samen met een keuze uit de uitgebreide collectie stoffen bepaalt u met uw favoriete hoofbord de uitstraling van het bed.