Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Silvana Support Saphir
Verkoopadviesprijs (incl. btw)
€ 119,95
Het perfecte zachte Silvana Support hoofdkussen.
De Silvana Support Saphir is het op één na zachtste kussen uit de Silvana Support collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor het gebruik op een zacht matras en wanneer u niet al te groot van postuur bent.

Tencel.
De bovenvakken van de Saphir zijn gevuld met Comforel Fresh & Tencel®. Comforel® is een zachte en hoogwaardige synthetische vezelbolletje. Door de toevoeging van Tencel® is het kussen nog beter vocht- en temperatuur regulerend. Door middel van een ritssluiting is de dikte van het kussen eenvoudig aan te passen. De buitenkant van de Saphir is van 100% hoogwaardige katoen en behandeld met Aegis®. Hierdoor is het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend.

Neksteun.
De neksteun van de Saphir is gemaakt van zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Daarnaast zorgt de nekinkeping ervoor dat het kussen de nek en het hoofd soepel volgt. De Silvana Support Saphir is wasbaar op 60°C  De neksteun dient voor het wassen verwijderd te worden.

Gratis verzending in Nederland. Bestellen of vragen bel 0313-476218 of mail: info@slaapspecialistdrempt.nl