Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Silvana Support Fluorine
Verkoopadviesprijs (incl. btw)
€ 119,95
Het net wat stevigere silvana support kussen.
De Silvana Support Fluorine is iets steviger dan de Silvana Support Emerald. De Fluorine is daarmee uitermate geschikt wanneer u op een normaal matras slaapt en gemiddeld, tot groter dan gemiddeld, van postuur bent. 

Nature Bamboo.
De bovenvakken van de Fluorine zijn gevuld met Comforel & Nature Bamboo®. Comforel® zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. De combinatie met Nature Bamboo® maakt het hoofdkussen nog beter ventilerend en vochtregulerend. Door middel van een ritssluiting kan de vulling naar eigen wens gedoseerd worden. De buitenkant van de Fluorine bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en is speciaal behandeld tegen huisstofmijt met Aegis®. Hierdoor is het kussen zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Aegis® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. 

De perfecte nekondersteuning.
De neksteun van de Fluorine is gemaakt van Vita Talalay latex®. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping volgt het hoofd en de nek soepel waardoor de nekwervels altijd ontspannen liggen. De Silvana Support Fluorine is wasbaar op 60°C. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

Gratis verzending in Nederland. Bestellen of vragen bel 0313-476218 of mail:
info@slaapspecialistdrempt.nl