Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Pullman Silverline Premier matrassen
De Pullman Silverline collectie.
De matras die reageert op uw lichaam. Kenmerkend voor de Pullman Silverline matras is de Advanced Dynamic pocketvering. Deze elektrothermisch geharde pocketveer heeft boven- en onderaan meerdere slagen, waardoor de veer tot in lengte van jaren actief op uw lichaam reageert. Deze unieke eigenschap maakt onze Silverline matrassen geschikt voor diverse posturen, van kort tot lang en van tenger tot fors. De hoogwaardige, elastische stretch bekledingsstof is volgens de Sensity® technologie behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze ervoor zorgen dat de slaapomgeving hygiënisch en fris blijft.

Wol, zijde en katoen.
De binnenbekleding waarmee de stretchstof is doorgestikt, bestaat uit wol, zijde en katoen. De toevoeging van comfortfill vulling geeft deze combinatie vochtregulerende eigenschappen en draagt bij aan een goede warmtehuishouding.

Combineren.
De Pullman Premier matrassen hebben een wat steviger ligcomfort door een afdekking van koudschuim. De maatvoering van verschillende Pullman Silverline matrassen komt zowel onderling overeen als met die van de Pullman Goldline matrassen-collectie. Hierdoor is elke gewenste combinatie van twee matrassen op een bed mogelijk. De hoogte van de matras is 24 cm en leverbaar in drie hardheden.

Koppelrits.
Wilt u geen aparte matrassen dan kunt u ze laten uitvoeren met een koppelrits of kiest u voor een tweepersoonvariant.

Ambachtelijke afwerking.
Al onze Pullman Silverline matrassen zijn op hoogwaardige, ambachtelijke wijze genopt en afgewerkt met luxe handgrepen en ventilatieroosters.