Home > Pullman-matras kopen

Pullman-matras

Gratis bezorging en montage in NL
Eigen bezorgdienst
Hoogwaardige merken

Met het kopen van een Pullman-matras kiest u voor hoogwaardige kwaliteit. Bij Slaapspecialist Drempt kiest u uit een breed en divers aanbod en leveren en monteren we kosteloos Pullman-matrassen door heel Nederland. Zodoende zijn wij een van de meest betrouwbare partners op het gebied van slaapcomfort. Met een divers en veelzijdig aanbod van verschillende en bekende A-merken, hoogwaardige service en deskundig advies op maat, zijn wij u optimaal van dienst. Een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Zo ook wanneer u van plan bent om een Pullman-matras te kopen.

Bezoek onze showroom en profiteer van onze acties

Maak een afspraak!
Boxspring showroommodel

Showroom Modellen

Wij houden onze showroom graag actueel en up to date. Hiervan kunt u profiteren. Kijk hieronder voor ons actuele aanbod voordelig geprijsde showroom moddelen

Een goede nachtrust dankzij het kopen van een Pullman-matras

    Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk. Met de matrassen van Pullman ervaart u optimaal comfort en kunt u zich volledig ontspannen. Zo wordt u iedere ochtend uitgerust wakker. Met het kopen van een Pullman-matras haalt u namelijk topkwaliteit in huis. Deze stevige matrassen beschikken namelijk over optimale ondersteuning en ventilatie. U ervaart het comfort zelf door diverse matrassen uit te testen in onze showroom, waar u eenvoudig ons brede aanbod bekijkt. U heeft hier de keuze uit diverse matrassen:

  • Pocketveer
  • Natuurlatex
  • Koudschuim
  • Traagschuim

Tevens bieden wij, naast verschillende Pullman-matrassen, meerdere producten aan bij onze beddenzaak. Hierbij kunt u denken aan onder andere Pullman-boxsprings. Ontdek ons ruime assortiment zelf!

Boxspring

De zekerheden van Slaapspecialist Drempt

Kiest u voor de slaapspecialist van de Achterhoek, dan bent u verzekerd van:

Het ruimste assortiment

Slaapspecialist Drempt is niet voor niets de grootste slaapspecialist van de Achterhoek. Bij ons vindt u de meeste en de beste bed en matras merken (20+) en nagenoeg alle soorten producten. Ook op het gebied van bed-textiel en beddengoed. Zo vinden wij altijd de juiste oplossing en heeft u de mogelijkheid om uitgebreid te kunnen voelen

Oplossingen voor iedereen

Voor iedereen die een goede nachtrust waardeert, hebben wij een oplossing. In ons ruime assortiment vindt u producten in iedere prijsklasse en oplossingen voor jong en oud. Bij Slaapspecialist Drempt.

Het beste advies van DE slaapspecialist

Een goede nacht is de basis voor een goede dag. Dat weten en beseffen wij bij Slaapspecialist Drempt maar al te goed. Daarom focussen wij ons al meer dan 25 jaar op goed slaapadvies. Op basis van onze kennis en ervaringen weten wij inmiddels heel goed in te schatten welk type matras geschikt is voor welke klant met zijn eigen specifieke wensen en eventuele klachten. Kortom, kies voor de slaapspecialist van de Achterhoek, kies voor Slaapspecialist Drempt!

Aanbevolen door klanten en leveranciers

Tevreden klanten, dat is waar wij blij van worden. Daarom zijn wij trots op het feit dat onze klanten ons al jaren belonen met een hoge score op het gebied van klanttevredenheid. Ook onze leveranciers waarderen ons, met name op het gebied van advieskwaliteit en service.

De beste service en ontzorgen van de klant

Onze service is iets waar onze klanten ons enorm om waarderen. Als familiebedrijf is het onze intentie om met iedere klant een langdurige relatie aan te gaan. Daarom is het voor ons belangrijk dat u helemaal tevreden bent over uw aankoop. Ons motto is dan ook: "Wij rusten pas, als u goed slaapt."

Achterhoekse gemoedelijkheid

Bij ons vindt u geen opdringerige verkopers. Bij ons staat u en goed advies centraal en niet de handtekening. En dat merkt u! Wij ontvangen u in een gastvrije en ontspannen sfeer en nemen de tijd om u goed te helpen. Welkom bij Slaapspecialist Drempt.

Perfect geholpen! Goed advies en een heel ontspannen relaxte sfeer.

Bezoek onze showroom en bespreek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor het kopen van een Pullman-matras bij onze winkel? Of heeft u interesse in onze andere artikelen binnen ons productportfolio, zoals een Pullman Silverline of een boxspring? Bezoek dan eens onze showroom in Drempt of neem telefonisch contact met ons op via 0313-476218 of per e-mail via info@slaapspecialistdrempt.nl. Onze medewerkers vertellen u alles over onze Pullman-matrassen en voorzien u van gedegen advies.

John Doe
Maak direct online een afspraak!
Afspraak maken

Wacht niet onnodig in de winkel

Plan 24/7 een afspraak in

Ontvang direct een bevestiging

Koffie
3.500 m²
De grootste van de Achterhoek
Gratis levering en montage in NL
Gratis parkeren voor de deur
Koffie staat klaar
Eigen bezorgdienst