Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Pullman Silverline boxsprings
Pullman boxsprings voldoen aan al uw wensen.
De Pullman Silverline collectie geeft u alle ruimte om uit kwaliteitscomponenten het bed samen te stellen dat perfect aan uw wensen comfortbehoefte voldoet.

Pullman boxsprings veren over de gehele breedte.
De Pullman Silverline boxsprings hebben een royale hoogte van 23 cm voor een hoogwaardig slaapcomfort. De boxsprings zijn 100% geveerd over de gehele breedte voor gelijkmatig comfort. Ook bevatten de Pullman boxsprings een pocketvering met 5-zone-indeling voor een optimale ondersteuning. Het frame is stabiel en gemaakt van duurzaam hout. Er zijn 7 verschillende uitvoeringen van de Pullman Silverline hoofdborden en daarnaast is er een ruime keuze uit een mooie collectie stoffen, zorgvuldig samengesteld met het oog op stijl en sfeer voor uw interieur.
Uw Pullman Silverline boxspring komt optimaal tot zijn recht met een bijpassende Pullman Silverline-matras met daarop eventueel nog een comforttopper. Zowel de matras als de comforttopper is afgewerkt met een tijk van elastische stretchstof. Uw boxspring-combinatie krijgt een extra luxe uitstraling als u gebruik maakt van de mogelijkheid om de matras met dezelfde stof als de boxspring te laten stofferen.