Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Dommelin hoeslakens
Verschillende Varianten.
Dommelin hoeslakens zijn er in vele varianten. Met jarenlange ervaring en veel kennis van de vakhandel kunnen we u een collectie van hoeslakens bieden die geschikt is voor vrijwel alle typen en maten matrassen en topdekmatrassen.

De Uni-collectie biedt vele moderne kleuren en verschillende kwaliteiten zoals:


  • Katoen 
  • Percal tc 200 
  • Percal tc 400 Exclusief
  • Satijn tc 300
  • Satijn tc 600 Exclusief
  • Flanel 

De bovenstaande kwaliteiten kunnen in verschillende hoekhoogtes tot 30, 40, en 50 cm. 

Topperhoeslakens.
Speciaal voor toppermatrassen bieden we diverse kwaliteiten topperhoeslakens aan zoals hierboven aangegeven bij de hoeslakens. Door de speciale afwerking passen ze altijd perfect om het matras. Ook voor diverse hoogtes 5-9 cm en 10-14 cm van toppermatrassen kunnen wij maatwerk leveren. 

Broekhoeslakens.
Het broekhoeslaken is speciaal ontworpen voor verstelbare matrassen. Door de inkeping blijft het hoeslaken goed om de matrassen zitten.
U heeft de keus uit een inkeping aan de bovenzijde of aan beide zijden. Het broekhoeslaken is er ook voor toppermatrassen. Bedden met verstelbare matrassen worden steeds populairder en vaker verkocht. Omdat ook hier uiteenlopende wensen zijn, bieden we diverse kwaliteiten en hoeslakens om matras te beschermen.

Lengte inkeping.
Standaard worden de hoeslakens geleverd met een inkeping aan de bovenzijde van 90 cm. Met onze maatwerk service kunnen we ook inkepingen van 70 of 100 cm maken. Dit voor zowel de boven- als onderzijde of beide zijden. Bij gebruik van een matras én toppermatras die verstelbaar zijn, raden we aan hier aparte hoeslakens voor te nemen.

Gratis verzending in Nederland. Voor bestellen of vragen bel 0313-476218 of mail info@slaapspecialistdrempt.nl