Home > Swissflex-matras aanschaffen

Swissflex-matras

Gratis bezorging en montage in NL
Eigen bezorgdienst
Hoogwaardige merken

Een Swissflex-matras met GELTEX biedt u het optimale slaapcomfort. Deze matrassenlijn biedt voor elke smaak een optimale oplossing, afhankelijk van uw wensen op het gebied van comfort en stevigheid. Swissflex-matrassen met GELTEX passen zich namelijk automatisch naar uw lichaamsgewicht en postuur aan. Dit komt door de elastische gel en het luchtdoorlatende schuim dat zich in het matras bevindt. Kom langs bij Slaapspecialist Drempt en ervaar het comfort van matras zelf!

Bezoek onze showroom en profiteer van onze acties

Maak een afspraak!
Swissflex-matras

Showroom Modellen

Wij houden onze showroom graag actueel en up to date. Hiervan kunt u profiteren. Kijk hieronder voor ons actuele aanbod voordelig geprijsde showroom moddelen

Test een Swissflex-matras in onze winkel

Deze matrassen bieden zowel optimale ondersteuning als uitstekende ventilatie, waardoor u hier jarenlang plezier aan beleeft. Wilt u graag het optimale slaapcomfort ontdekken en een matras van dit topmerk uitproberen? Kom dan langs in onze beddenwinkel in Drempt om proef te liggen en advies in te winnen bij onze experts. Zo kunt u zelf ervaren welke matrassen aan uw wensen voldoen. Naast een Swissflex-matras vindt u hier allerlei matrassen van andere grote merken, zoals:

Boxspring

De zekerheden van Slaapspecialist Drempt

Kiest u voor de slaapspecialist van de Achterhoek, dan bent u verzekerd van:

Het ruimste assortiment

Slaapspecialist Drempt is niet voor niets de grootste slaapspecialist van de Achterhoek. Bij ons vindt u de meeste en de beste bed en matras merken (20+) en nagenoeg alle soorten producten. Ook op het gebied van bed-textiel en beddengoed. Zo vinden wij altijd de juiste oplossing en heeft u de mogelijkheid om uitgebreid te kunnen voelen

Oplossingen voor iedereen

Voor iedereen die een goede nachtrust waardeert, hebben wij een oplossing. In ons ruime assortiment vindt u producten in iedere prijsklasse en oplossingen voor jong en oud. Bij Slaapspecialist Drempt.

Het beste advies van DE slaapspecialist

Een goede nacht is de basis voor een goede dag. Dat weten en beseffen wij bij Slaapspecialist Drempt maar al te goed. Daarom focussen wij ons al meer dan 25 jaar op goed slaapadvies. Op basis van onze kennis en ervaringen weten wij inmiddels heel goed in te schatten welk type matras geschikt is voor welke klant met zijn eigen specifieke wensen en eventuele klachten. Kortom, kies voor de slaapspecialist van de Achterhoek, kies voor Slaapspecialist Drempt!

Aanbevolen door klanten en leveranciers

Tevreden klanten, dat is waar wij blij van worden. Daarom zijn wij trots op het feit dat onze klanten ons al jaren belonen met een hoge score op het gebied van klanttevredenheid. Ook onze leveranciers waarderen ons, met name op het gebied van advieskwaliteit en service.

De beste service en ontzorgen van de klant

Onze service is iets waar onze klanten ons enorm om waarderen. Als familiebedrijf is het onze intentie om met iedere klant een langdurige relatie aan te gaan. Daarom is het voor ons belangrijk dat u helemaal tevreden bent over uw aankoop. Ons motto is dan ook: "Wij rusten pas, als u goed slaapt."

Achterhoekse gemoedelijkheid

Bij ons vindt u geen opdringerige verkopers. Bij ons staat u en goed advies centraal en niet de handtekening. En dat merkt u! Wij ontvangen u in een gastvrije en ontspannen sfeer en nemen de tijd om u goed te helpen. Welkom bij Slaapspecialist Drempt.

Perfect geholpen! Goed advies en een heel ontspannen relaxte sfeer.

Laat uw matras gratis thuisbezorgen

Bent u overtuigd en wilt u graag een Swissflex-matras aanschaffen voor uw Swissflex-bed? Koop deze bij ons en profiteer van gratis thuisbezorging. Het maakt hierbij niet uit waar u in Nederland woont: in elke regio profiteert u van deze extra dienst. Bij eventuele vragen mag u uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

John Doe
Maak direct online een afspraak!
Afspraak maken

Wacht niet onnodig in de winkel

Plan 24/7 een afspraak in

Ontvang direct een bevestiging

Koffie
3.500 m²
De grootste van de Achterhoek
Gratis levering en montage in NL
Gratis parkeren voor de deur
Koffie staat klaar
Eigen bezorgdienst