Home > M line-matras kopen bij een specialist

M line-matras

Gratis bezorging en montage in NL
Eigen bezorgdienst
Hoogwaardige merken

Ervaar optimaal comfort met een M line-matras. Bij Slaapspecialist Drempt kiest u uit een ruim assortiment aan matrassen van dit topmerk. Wij vinden het belangrijk dat u op de juiste wijze wordt geholpen, zodat u een matras aanschaft dat perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Bij M line bent u verzekerd van het nodige slaapcomfort en een matras waar u jarenlang plezier aan beleeft. Met deze kwaliteit, gecombineerd met de kennis en kunde van Slaapspecialist Drempt, geniet u jarenlang van uw aankoop!

Bezoek onze showroom en profiteer van onze acties

Maak een afspraak!
M line-matras

Showroom Modellen

Wij houden onze showroom graag actueel en up to date. Hiervan kunt u profiteren. Kijk hieronder voor ons actuele aanbod voordelig geprijsde showroom moddelen

Kies een M line-matras voor optimaal slaapcomfort

De specialisten van onze beddenwinkel hebben de nodige kennis en kunde opgebouwd en beschikken over jarenlange ervaring. Zo voorzien wij u van gedegen advies wanneer u een M line-matras wilt aanschaffen. M line staat bekend om haar matrassen van hoogwaardige kwaliteit. Zoekt u een stevig matras dat u de nodige ondersteuning biedt? Of houdt u juist van een zachtere variant? Kom proefliggen op onze M line-collectie door onze showroom te bezoeken en test welk matras het best bij uw slaapbehoeften past. Onze specialisten helpen u graag aan een geschikt M line-bed en vertellen u er in onze showroom alles over. Zo bent u verzekerd van een M line-matras dat zich perfect vormt naar uw lichaamshouding tijdens uw slaap.

Boxspring

De zekerheden van Slaapspecialist Drempt

Kiest u voor de slaapspecialist van de Achterhoek, dan bent u verzekerd van:

Het ruimste assortiment

Slaapspecialist Drempt is niet voor niets de grootste slaapspecialist van de Achterhoek. Bij ons vindt u de meeste en de beste bed en matras merken (20+) en nagenoeg alle soorten producten. Ook op het gebied van bed-textiel en beddengoed. Zo vinden wij altijd de juiste oplossing en heeft u de mogelijkheid om uitgebreid te kunnen voelen

Oplossingen voor iedereen

Voor iedereen die een goede nachtrust waardeert, hebben wij een oplossing. In ons ruime assortiment vindt u producten in iedere prijsklasse en oplossingen voor jong en oud. Bij Slaapspecialist Drempt.

Het beste advies van DE slaapspecialist

Een goede nacht is de basis voor een goede dag. Dat weten en beseffen wij bij Slaapspecialist Drempt maar al te goed. Daarom focussen wij ons al meer dan 25 jaar op goed slaapadvies. Op basis van onze kennis en ervaringen weten wij inmiddels heel goed in te schatten welk type matras geschikt is voor welke klant met zijn eigen specifieke wensen en eventuele klachten. Kortom, kies voor de slaapspecialist van de Achterhoek, kies voor Slaapspecialist Drempt!

Aanbevolen door klanten en leveranciers

Tevreden klanten, dat is waar wij blij van worden. Daarom zijn wij trots op het feit dat onze klanten ons al jaren belonen met een hoge score op het gebied van klanttevredenheid. Ook onze leveranciers waarderen ons, met name op het gebied van advieskwaliteit en service.

De beste service en ontzorgen van de klant

Onze service is iets waar onze klanten ons enorm om waarderen. Als familiebedrijf is het onze intentie om met iedere klant een langdurige relatie aan te gaan. Daarom is het voor ons belangrijk dat u helemaal tevreden bent over uw aankoop. Ons motto is dan ook: "Wij rusten pas, als u goed slaapt."

Achterhoekse gemoedelijkheid

Bij ons vindt u geen opdringerige verkopers. Bij ons staat u en goed advies centraal en niet de handtekening. En dat merkt u! Wij ontvangen u in een gastvrije en ontspannen sfeer en nemen de tijd om u goed te helpen. Welkom bij Slaapspecialist Drempt.

Perfect geholpen! Goed advies en een heel ontspannen relaxte sfeer.

Ontvang deskundig advies van onze professionals

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons uitgebreide assortiment matrassen of heeft u vragen over een specifiek model M line-matras of over ons bedrijf? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar 0313-476218 of door te e-mailen naar info@slaapspecialistdrempt.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord.

John Doe
Maak direct online een afspraak!
Afspraak maken

Wacht niet onnodig in de winkel

Plan 24/7 een afspraak in

Ontvang direct een bevestiging

Koffie
3.500 m²
De grootste van de Achterhoek
Gratis levering en montage in NL
Gratis parkeren voor de deur
Koffie staat klaar
Eigen bezorgdienst