Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Silvana Support Granat
Verkoopadviesprijs (incl. btw)
€ 99,95
Het zachtste Silvana Support kussen.
De Silvana Support Grenat is de zachtste en dunste variant uit de Silvana Support collectie. Met name geschikt wanneer u op een uiterst zacht matras of waterbed slaapt en kleiner dan gemiddeld van postuur bent. Tevens is de Grenat het beste alternatief voor de buikslaper. Deze slaaphouding wordt echter niet aangeraden, vanwege de spanning op de nekwervels. 

Comforel.
De bovenvakken van de Grenat zijn gevuld met Comforel® Soft. Dit zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. Door middel van de ritssluiting aan de bovenkant van het kussen is de vulling eenvoudig te doseren. De buitenkant is van 100% katoen en is behandeld met Aegis®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Aegis® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. 

Neksteun.
De neksteun van de Silvana Grenat is gemaakt van extra zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen. De Silvana Support Grenat is wasbaar op 60°C Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

Gratis verzending in Nederland. Bestellen of vragen bel 0313-476218 of mail:
info@slaapspecialistdrempt.nl