Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Silvana Support Emerald
Verkoopadviesprijs (incl. btw)
€ 119,95
Een zacht soepel Sylvana kussen.
De Silvana Support Emerald is het kussen uit de Silvana Support collectie met een normale zachtheid. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wanneer u een gemiddeld postuur heeft.

Aegis.
In de bovenvakken is de Emerald gevuld met Comforel Supreme®. Comforel Supreme® is een zacht en hoogwaardig synthetisch vezelbolletje, dat zich gemakkelijk laat opschudden. De vulling is door middel van de ritssluiting eenvoudig te doseren. De buitenkant van de Emerald is van 100% katoen en behandeld met Aegis®. Hierdoor is het kussen huisstofmijt werend en zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Aegis® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. 

Vita Talalay latex.
De neksteun van de Emerald is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen. De Silvana Support Emerald is wasbaar op 60°C  Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

Gratis verzending in Nederland. Bestellen of vragen bel 0313-476218 of mail:
info@slaapspecialistdrempt.nl