Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Jensen Ambassador boxprings
Jensen Ambassador Collectie.
De Jensen Ambassador collectie werd in 1996 gelanceerd en houdt nog altijd stand. Op dit moment nog steeds één van de meest gewaardeerde producten van Jensen. De Jensen Ambassador collectie heeft zich in de loop der jaren nog verder ontwikkeld en nu is het bed voorzien van nieuwe stoffen met nieuwe kleuren.

Jensen 100% dubbelverend.
De Jensen Ambassador heeft Jensen® Aloy® pocketveren (12,5 cm) met het Jensen® Original Zonesysteem. De Jensen Ambassador wordt versterkt met een extra sterk frame en ingelegde latten en is 100% dubbelverend. De Ambassador topmatras is standaard de SoftLine II (9 cm) met een vulling van Cellex XO. De Jensen Ambassador heeft een geborduurd Jensen-logo en dubbele stiksels.

Jensen Massagefunctie.
Jensen Aqtive II / III is een elegant bed dat er wanneer het niet wordt gebruikt er uitziet als een continentaal bed. Jensen Aqtive II / III is dubbelverend, met een veersysteem in de keerbare matras én in de bodem. De constructie van het bed is bijzonder stabiel. Met de afstandsbediening stuurt u twee krachtige, maar bijna geluidloze elektrische motoren aan die traploos het hoofd- en voeteneinde verstellen. Jensen Aqtive III heeft een massagefunctie die de bloedsomloop stimuleert en uw nek, benen en rug heerlijk ontspant. De techniek wordt aan het oog onttrokken door het met stof beklede boxspringframe. Dankzij het design is de Jensen Aqtive II / III niet alleen een verstelbaar bed van hoge kwaliteit, maar ook een zeer fraai meubelstuk.