Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Auping topper

Een Auping topper haalt u natuurlijk bij een specialist, dan bent u op het juiste adres bij Slaapspecialist Drempt. De kern van een Auping Comfort comforttopper bestaat uit HR (High Resilience) oftewel koudschuim. Dit geeft de kern een open-cel structuur. Dit zorgt ervoor dat de Auping topper zeer veerkrachtig is. Maar ze zijn ook optimaal ademend en vochtregulerend. Zo bent u ervan overtuigd dat u een juist product aanschaft wat helemaal voldoet aan uw wensen en behoeftes.


Een Auping topper koopt u bij een professional


Wanneer u overstag gaat tot de aankoop van een Auping topper bent u verzekerd van een comfortabele slaap. Dit door de droge en warme omstandigheden die deze topper met zich meebrengt. Tevens hebben wij een groot en divers assortiment van verschillende soorten producten ten behoeve van het slaapcomfort. U kunt hierbij denken aan onder andere:


Terugkomend op de Auping topper Comfort, is deze leverbaar in diverse 1- en 2-persoons maten en met een niet wasbare tijk en wasbare tijk. Zodoende heeft u genoeg keus en kunt u ook voor dit specifieke product kiezen wat zal voldoen aan uw verwachtingen. Wanneer u meer wilt weten over de diverse mogelijkheden, dan kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0313-476218.

  • ✔ Duurzame kwaliteitsproducten
  • ✔ Optimaal slaapcomfort
  • ✔ Gratis bezorging en montage
Bekijk ons aanbod