Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Jensen boxsprings

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak waar u een Jensen boxspring kunt aanschaffen? Kom dan langs bij slaapspecialist Drempt. Hier vindt u allerlei verschillende bedden van Jensen. De Jensen Supreme Collection kent een lange geschiedenis. Deze collectie weerspiegelt het Noorse erfgoed en straalt als geen ander energie en Scandinavisch design uit. Het begon allemaal op 14 februari 1947. Sindsdien is er veel veranderd, maar wat altijd het belangrijkste is gebleven: het streven naar optimaal ligcomfort. Tegenwoordig is Jensen een groot begrip in ScandinaviŰ en in veel landen daarbuiten.

Laat uw Jensen boxspring gratis bij u thuisbezorgenWilt u thuis graag genieten van het heerlijke ligcomfort van een Jensen boxspring? Bestel deze dan bij ons en wij komen uw nieuwe bed gratis bezorgen en monteren. Komt u niet uit de regio? Dat is geen probleem! Wij bezorgen namelijk door heel Nederland. Bekijk ons aanbod aan Jensen boxsprings hieronder en maak uw keuze.

Kom proefliggen in onze showroomWilt u voor uw aankoop ervaren hoe de Jensen boxspring ligt? Kom dan proefliggen in onze showroom in Drempt. Naast boxsprings van Jensen vindt u hier ook een ruim aanbod aan bedden van andere grote merken. Onze medewerkers maken u graag wegwijs in onze showroom en helpen u bovendien met het vinden van een bed dat past bij uw slaapbehoeften. Voor eventuele vragen neemt u gerust contact met ons op door te bellen naar +31(0)313 476 218.