Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Silvana Support Cristal
Verkoopadviesprijs (incl. btw)
€ 119,95
Het veerkrachtige en stevige Silvana Support kussen.
De Silvana Support Cristal is de op één na stevigste variant uit de Silvana Support collectie. Het kussen is uitermate geschikt wanneer u op een stevig matras slaapt en gemiddeld of groter dan gemiddeld van postuur bent. 

Vulling van latex sticks met Comforel.
De Cristal is in de bovenvakken gevuld met Vita Talalay® latex sticks gemengd met Comforel®. Comforel® is een hoogwaardige synthetische vulling die het hoofdkussen zacht en veerkrachtig maakt. De combinatie met Vita Talalay® latex sticks zorgt stevigheid en een goede ondersteuning. Door middel van een ritssluiting is de vulling naar eigen wens te doseren. De buitenkant bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en door de speciale behandeling met Aegis® is het kussen bacterie-, schimmel, en huisstofmijtwerend.

Ontspannen lighouding.
De neksteun van de Cristal is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze latex is hoogwaardiger en soepeler dan standaard latex. De nekinkeping in de neksteun volgt het hoofd en de nek soepel waardoor een ontspannen lighouding wordt bereikt. De Cristal is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van uw kussen en het wekelijks wassen van uw kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Transpireert u meer dan gemiddeld, dan is een kussenmolton aan te raden.

Gratis verzending in Nederland. Bestellen of vragen bel 0313-476218 of mail:
info@slaapspecialistdrempt.nl