Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Röwa Ecco 2 bedbodems
Rowa Ecco 2, het bedsysteem op maat.
Elk mens is verschillend. Daarom is het Rwa Ecco2-bedsysteem dat ook - door aanpassing op maat. Lengte, gewicht, lichaamsbouw, slaapgewoonten. Elk mens is anders. Belangrijk is daarbij de ergonomisch juiste lighouding. De wervelkolom moet zowel bij zij- als bij rugligging zijn natuurlijke vorm behouden. Daarom wordt het Rwa Ecco2-bedsysteem aan het lichaam aangepast. En wel precies aan uw persoonlijke maten.

Het bedsysteem dat zich aanpast.
Bij Ecco2is alles op elkaar afgestemd: de gemeten lichaamsmaten worden op de lattenbodem overgedragen. De matras brengt deze instelling over door zijn bijzondere afmetingen en beweeglijkheid. Samen met het in hoogte aanpasbare neksteunkussen vormen deze onderdelen een harmonieuze eenheid. Het resultaat is een slaapsysteem dat precies bij de desbetreffende persoon en zijn of haar slaapgewoonten past. En zo flexibel is dat het bij veranderingen altijd opnieuw ingesteld kan worden.

Wij nemen uw maten op, en u ligt beter.
Wij als gekwalificeerde Ecco2-dealer bieden u een heel bijzondere service: wij nemen uw persoonlijke maten op en adviseren u welk slaapsysteem het beste bij u past. Zo krijgt u uw ergonomisch perfect ingestelde bed voor een ontspannen slaap.

Comfort per knopdruk.
Met de Rwa-comfortbodems kunt u het hoofd-, rug-, boven- en onderbeengedeelte heel comfortabel met een druk op de knop instellen. Voor meer comfort, bijvoorbeeld tijdens het lezen of tv-kijken of om lichaamsdelen te ontlasten bij lichamelijke klachten. De verschillende comfortinstellingen worden, afhankelijk van de lattenbodem, met een praktische handschakelaar of een snoerloze afstandsbediening ingesteld.

Slapen met een goed gevoel.
Rwabiedt u niet alleen een optimaal comfort met de elektrisch verstelbare lattenbodems, maar voorkomt ook elektrische straling in uw slaapkamer. Met het exclusief bij Rwaverkrijgbare free elec-systeem wordt de stroomtoevoer onderbroken als de motor stilstaat en zijn zowel de kabels als de motor vrij van elektrische stoorvelden. Het gepatenteerde systeem is leverbaar op geselecteerde elektrische uitvoeringen uit het Rwa-lattenbodemprogramma, zodat er geen elektromagnetische veldenontstaan en een gezonde, verkwikkende slaap mogelijk is.