Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
M Line Cool motion 3 matras
Visco elastisch.
M Line matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim met infuses slow motion Gel. Dit visco elastisch M Line schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam en door de open celstructuur is de ventilatie zeer goed. Hierdoor zorgen M Line matrassen voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens uw slaap.

iSM-Gel.
Het nieuwe innovatieve infused slow motion gel in het visco-elastisch schuim van alle M Line matrassen zorgt voor een zeer comfortabele en ventilerende bovenlaag van de matras. Het iSM-Gel is gelijkmatig in het schuim vermengd, waardoor de ventilatie niet wordt geblokkeerd en het opencellige schuim zijn werk kan blijven doen.

M Line Cool motion 3 matras.
De M Line Slow Motion 3 matras is 22 cm dik. De toplaag vormt zich extra soepel naar de contouren van uw lichaam, terwijl de 7 comfortzones extra ondersteuning bieden. De Adapt Cover zorgt voor een goede zonering bij de primaire ondersteuning van het lichaam.

Goede ventilatie.
Door de bijzondere Clima support ventilatielaag onder de visco elastische toplaag van de matras geniet u van een optimale ventilatie en een goede warmteafvoer.