Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
M Line Cool motion 7 matras
Visco-elastisch.
M Line matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een inovatief visco-elastisch schuim met infuses slow motion Gel. Dit visco elastisch M Line schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam en door de open celstructuur is de ventilatie zeer goed. Hierdoor zorgen M Line matrassen voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens uw slaap.

ISM-Gel.
Het nieuwe innovatieve infused slow motion gel in het visco-elastisch schuim van alle M Line matrassen zorgt voor een zeer comfortabele en ventilerende bovenlaag van de matras. Het iSM-Gel is gelijkmatig in het schuim vermengd, waardoor de ventilatie niet wordt geblokkeerd en het opencellige schuim zijn werk kan blijven doen.

M Line Cool motion 7 matras.
De M Line Cool Motion 7 matras is, samen met de Cool Motion 8, een uniek matras in de HYBRID Premium Series van M Line. De matras combineert een goede ondersteuning van een pocketvering met een innovatieve tussenlaag van gezoneerde schuimballen voor een goede mobiliteit. Het comfort van visco-elastisch schuim met het revolutionaire infused Slow Motion Gel. De fundatiepocket en de tussenlaag met schuimballen zorgen voor de dynamische ondersteuning, een optimale ventilatie en een goede bewegingsvrijheid in bed. De visco-elastisch schuimlaag met iSM-Gel® in de bovenlaag van de matras bewerkstelligt het ongeëvenaarde slaapcomfort.

Goede ventilatie.
Door de bijzondere Clima support ventilatielaag onder de visco elastische toplaag van de matrassen geniet u van een optimale ventilatie en een goede warmteafvoer.