Home > Boxsprings nabij Zutphen: een scala aan opties

Boxsprings in de buurt van Zutphen

Gratis bezorging en montage in NL
Eigen bezorgdienst
Hoogwaardige merken

Bent u op zoek naar het ruime aanbod aan boxsprings dat Slaapspecialist Drempt, nabij Zutphen en Doetinchem, te bieden heeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé ideale plek als u boxsprings wilt kopen. Slapen betekent ontspannen en herstellen. Maar slapen is ook een activiteit waarbij de prestaties, net als bij (top)sport, samenhangen met de uitrusting. Het bed is uw basis. Hoe beter uw basis des te beter uw nachtrust. Breid uw persoonlijke slaapcomfort uit door een boxspring met een matras naar keuze eventueel te combineren met een comforttopper. Met onze uitgebreide collectie aan boxsprings voldoen wij aan de uiteenlopende slaapbehoeften van onze klanten. Kom langs en ontdek zelf hoe onze boxsprings het verschil kunnen maken in uw slaapcomfort.

Bezoek onze showroom en profiteer van onze acties

Maak een afspraak!
Jensen-matrassen

Showroom Modellen

Wij houden onze showroom graag actueel en up to date. Hiervan kunt u profiteren. Kijk hieronder voor ons actuele aanbod voordelig geprijsde showroom moddelen

De voordelen van boxsprings

Een boxspring biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele bedden. Zo bestaat een boxspring uit een bedbodem, matras en topdekmatras en is deze vaak hoger dan gemiddelde bedden, wat bijdraagt aan een gemakkelijke in- en uitstap. Er zijn talloze opties aan boxsprings beschikbaar, zoals wel of geen gestoffeerd matras en de keuze voor een elektrische bedbodem. Onze specialisten luisteren graag naar uw wensen en adviseren u over welke van onze boxsprings u het beste kunt kopen voor in uw slaapkamer in Didam en omstreken.

Boxspring

De zekerheden van Slaapspecialist Drempt

Kiest u voor de slaapspecialist van de Achterhoek, dan bent u verzekerd van:

Het ruimste assortiment

Slaapspecialist Drempt is niet voor niets de grootste slaapspecialist van de Achterhoek. Bij ons vindt u de meeste en de beste bed en matras merken (20+) en nagenoeg alle soorten producten. Ook op het gebied van bed-textiel en beddengoed. Zo vinden wij altijd de juiste oplossing en heeft u de mogelijkheid om uitgebreid te kunnen voelen

Oplossingen voor iedereen

Voor iedereen die een goede nachtrust waardeert, hebben wij een oplossing. In ons ruime assortiment vindt u producten in iedere prijsklasse en oplossingen voor jong en oud. Bij Slaapspecialist Drempt.

Het beste advies van DE slaapspecialist

Een goede nacht is de basis voor een goede dag. Dat weten en beseffen wij bij Slaapspecialist Drempt maar al te goed. Daarom focussen wij ons al meer dan 25 jaar op goed slaapadvies. Op basis van onze kennis en ervaringen weten wij inmiddels heel goed in te schatten welk type matras geschikt is voor welke klant met zijn eigen specifieke wensen en eventuele klachten. Kortom, kies voor de slaapspecialist van de Achterhoek, kies voor Slaapspecialist Drempt!

Aanbevolen door klanten en leveranciers

Tevreden klanten, dat is waar wij blij van worden. Daarom zijn wij trots op het feit dat onze klanten ons al jaren belonen met een hoge score op het gebied van klanttevredenheid. Ook onze leveranciers waarderen ons, met name op het gebied van advieskwaliteit en service.

De beste service en ontzorgen van de klant

Onze service is iets waar onze klanten ons enorm om waarderen. Als familiebedrijf is het onze intentie om met iedere klant een langdurige relatie aan te gaan. Daarom is het voor ons belangrijk dat u helemaal tevreden bent over uw aankoop. Ons motto is dan ook: "Wij rusten pas, als u goed slaapt."

Achterhoekse gemoedelijkheid

Bij ons vindt u geen opdringerige verkopers. Bij ons staat u en goed advies centraal en niet de handtekening. En dat merkt u! Wij ontvangen u in een gastvrije en ontspannen sfeer en nemen de tijd om u goed te helpen. Welkom bij Slaapspecialist Drempt.

Wie hebben talloze boxsprings van topmerken

Bij Slaapspecialist Drempt begrijpen we dat u niet dagelijks een boxspring koopt. Daarom adviseren wij u graag over welke boxspring het beste bij u past en welke u het best kunt kopen. In ons assortiment aan boxsprings vindt u topmerken zoals:

Elk van deze merken staat bekend om hun kwaliteit en comfort, waardoor u verzekerd bent van een goede aankoop.

Perfect geholpen! Goed advies en een heel ontspannen relaxte sfeer.

Vind de perfecte boxspring hier!

Overweegt u een boxspring te kopen? Kom dan langs in onze beddenzaak in Drempt. Onze specialisten staan klaar om u van deskundig advies te voorzien en samen met u te bekijken welke boxspring het beste aansluit op uw wensen. Of u nu op zoek bent naar ongekende luxe, ongeëvenaard comfort of beide, bij ons vindt u de perfecte boxspring. Maak vandaag nog een afspraak om uw ideale boxspring inclusief hoogwaardig matras te vinden!

John Doe
Maak direct online een afspraak!
Afspraak maken

Wacht niet onnodig in de winkel

Plan 24/7 een afspraak in

Ontvang direct een bevestiging

Koffie
3.500 m²
De grootste van de Achterhoek
Gratis levering en montage in NL
Gratis parkeren voor de deur
Koffie staat klaar
Eigen bezorgdienst