Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Boxspring Treca Paris Colette
Met een Treca matras verzekert u uzelf van een goede nachtrust n een uniek meubelstuk. Treca levert al meer dan 80 jaar vakmanschap. Dit vakmanschap wordt van generatie op generatie doorgegeven. In ons assortiment vindt u dan ook verschillende producten van dit merk.

Ontdek de kwaliteit en exclusiviteit van een Treca matras
De bedden van Treca de Paris zijn exclusief en inspirerend. Bij de bedden van Treca de Paris is de klasse van de stoffering van elk hoofdbord af te lezen. De gebruikte stoffen van Pierre Frey maken het een meer dan bijzonder meubelstuk. Wanneer u op zoek bent naar een matras van hoogwaardige kwaliteit n een schitterend meubelstuk bekijkt u ons uitgebreide assortiment bedden van Treca de Paris. Wij hebben verschillende modellen waardoor er altijd wel een model bij zit dat uitstekend past binnen het interieur van uw slaapkamer.

Een ruim aanbod matrassen van topmerken
In het assortiment van Slaapspecialist Drempt vindt u meer dan Treca de Paris bedden. Wij bieden verschillende soorten matrassen van diverse topmerken aan. Het kan zijn dat u al jarenlang op hetzelfde merk slaapt en verkocht bent aan dit merk. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor matrassen van onder andere de volgende merken:
Ervaar onze uitstekende service
Naast het verkopen van matrassen en bedden van merken als Treca de Paris leveren wij ook een uitstekende service. Wij bezorgen en monteren uw nieuwe boxspring of bed gratis door heel Nederland. Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u meer informatie over onze service? Kom dan langs in onze showroom of neem telefonisch contact met ons op via 0313-476218. Onze specialisten staan graag voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies.