Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Auping Auronde ledikanten
Een echte designklassieker.
De Auronde is een echte designklassieker gemaakt van hout met kenmerkende aluminium details. In 1973 ontworpen door Frans de la Haye. Toen een revolutionair ontwerp door de ronde vormen en felle kleuren. Nu opnieuw revolutionair: met nieuwe materialen en door de details op uw wensen aan te passen, krijgt u het vertrouwde ontwerp van toen, met het design van nu.

Door het oog van de designer.
Een bed dat een leven lang mee gaat, makkelijk in elkaar te zetten is maar dat u ook makkelijk uit elkaar haalt. Zonder daarbij comfort en design uit het oog te verliezen. Dat was de gedacht van Frans de la Haye toen hij de Auronde ontwierp. Hij koos daarom voor de combinatie van oersterk beukenhout en sprekende details, waarmee hij design en duurzaamheid perfect samenbracht.

Design zit in details.
Design zit in de details en de materialen. De Auronde wordt gemaakt van oersterk beukenhout. Voor de afwerking kunt u uit tien dekkende vollak kleuren kiezen. Of kies voor afwerking met een noten- of eikenfineer. Voor de eikenfineer zijn er 4 beitskleuren om uit te kiezen, daarmee blijft de structuur en het hout mooi zichtbaar.

Focus op functionaliteit en design.
De aluminium oogjes op de poten van de Auping Auronde zijn een onmisbaar onderdeel van het design. Doordat je kunt kiezen uit 11 verschillende kleuren, geven ze uw bed een originele uitstraling. Daarnaast verbinden ze de afzonderlijke delen van het bedframe. Dit zorgt ervoor dat je Auronde gemakkelijk uit elkaar te halen is.

Nederlands vakmanschap.
Alle Auping bedden worden in onze eigen fabriek in Deventer gemaakt. Hier combineren we elke dag handwerk en vakmanschap met de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie, ergonomie en design.