Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Matrassen

Essentieel voor een goede nachtrust...


Een matras is een belangrijk onderdeel van het bed. Het zorgt ervoor dat u prettig ligt en goed slaapt. Voor elke slaper is er een goed matras te vinden, zolang u maar rekening houdt met belangrijke factoren zoals: conformiteit, warmte-isolatie, vochtregulerend vermogen en een juiste ondersteuning.
De juiste drukverdeling zorgt voor ontspannen spieren en een stabiele ligging.
De matras heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld. Technische vernieuwingen en natuurlijke materialen veroveren de markt.

Hieronder vindt u ons assortiment matrassen van koudschuim, natuurlatex, pocketveer tot traagschuim matrassen van diverse merken zoals: Auping, Pullman, Eastborn, M Line, Rwa, Swissflex etc.

Proefliggen.


Hoe weet u welke matras het meest geschikt voor u is? Proefliggen in onze winkel is een goede optie. Wij als slaapspecialisten beschikken over voldoende kennis om u een deskundig advies te geven.
Er zijn meer dan honderd verschillende matrassen aanwezig in onze showroom. Vanwege dit aantal en verscheidenheid in de matrassen is het daarom altijd aan te raden om u door ons te laten begeleiden in het maken van de juiste keuze.
Ook een geheel gepersonaliseerd slaapsysteem is mogelijke door middel van het meetstysteem van Rwa.

Laat u vrijblijvend adviseren door n van onze medewerkers.