Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Matrassen

Essentieel voor een goede nachtrust...
Een matras is een belangrijk onderdeel van het bed. Het zorgt ervoor dat u prettig ligt en goed slaapt. Voor elke slaper is er een goed matras te vinden, zolang u maar rekening houdt met belangrijke factoren zoals: conformiteit, warmte-isolatie, vochtregulerend vermogen en een juiste ondersteuning. De juiste tegendruk zorgt voor ontspannen spieren en een stabiele ligging. De matras heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld. Technische vernieuwingen en natuurlijke materialen veroveren de markt.

Hieronder vindt u ons assortiment matrassen van koudschuim, natuurlatex, pocketveer tot traagschuim matrassen van diverse merken zoals: Auping, Pullman, Eastborn, M Line, Rwa etc.

Proefliggen.
Hoe weet u welke matras het meest geschikt voor u is? Proefliggen in onze winkel is een goede optie. Wij als slaapspecialist beschikken over voldoende kennis om u een deskundig advies te geven. Ook een geheel gepersonaliseerd slaapsysteem is mogelijke doormiddel van meetstystemen van Kreamat Slapen la Carte en Rwa Ecco 2.

Laat u vrijblijvend adviseren door n van onze medewerkers.