Home > Assortiment > Jensen

Jensen-boxspring

 

Bij Slaapspecialist Drempt kiest u voor een unieke slaapervaring met een Jensen-boxspring. Onze showroom herbergt diverse Jensen Supreme-boxsprings en Jensen-bedden, die allemaal het verhaal van kwaliteit en comfort vertellen dat begon op 14 februari 1947. Vanaf de eerste matrassen gevuld met watten en paardenhaar tot de hedendaagse hoogwaardige bedden, heeft Jensen altijd gestreefd naar optimaal ligcomfort. Als één van de meest vooraanstaande Scandinavische beddenproducenten biedt Jensen een speciale slaapervaring, erkend ver buiten Scandinavië. Wij staan klaar om u te adviseren bij het kopen van uw Jensen-boxspring.

 

 

De kenmerken van een Jensen-boxspring

 

De Jensen-bedden, waaronder de Jensen Supreme-boxsprings, zijn ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van elke slaper te voldoen. Met keuzes uit gestoffeerde matrassen en verschillende hardheden, wordt elke van de Jensen-boxsprings afgestemd op uw persoonlijke wensen en lichaamsbehoeften. Deze aanpasbaarheid garandeert dat u de optimale ondersteuning en comfort krijgt. Wanneer u interesse heeft in het kopen een van onze Jensen-boxsprings, zorgen wij ervoor dat het bed perfect aansluit bij uw slaapvoorkeuren.

Assortiment
Bedden - boxsprings
Land van herkomst
Norway
001-merken/jensen/002-fotos/jensen_ambassador_aqtive-ii_parents_child_family_00416.jpg
svg-check
Slaapspecialist Drempt dé plek om je Jensen bed te kopen.
Klant Achterklant

De diverse Jensen-boxsprings in ons aanbod

 

In onze beddenzaak in Drempt vindt u een uitgebreide selectie van Jensen-boxsprings die u kunt kopen, waaronder modellen als de Diplomat, de Ambassador en de Prestige. Deze Jensen Supreme-boxsprings staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en comfort. Met variaties in uiterlijk, ondersteuning en hoogte kunt u het bed kiezen dat het beste bij u past. Voor extra comfort kunt u bovendien kiezen voor een topper, waardoor uw slaapervaring nog verder verbeterd wordt. Onze specialisten kijken graag met u mee welke van de Jensen-boxsprings u het beste kunt kopen en welke aanpassingen er dienen te gebeuren.

 

 

Schaf het ideale bed aan voor een goede nachtrust

 

Een goede nachtrust begint met de juiste keuze voor een van de Jensen-bedden. Kies daarom voor een van de Jensen Supreme-boxsprings uit ons assortiment bij Slaapspecialist Drempt. Wij helpen u graag verder bij het vinden van het perfecte bed dat niet alleen voldoet aan uw wensen, maar ook bijdraagt aan een verkwikkende slaap. Bezoek onze showroom vol boxsprings en ontdek de uitgebreide mogelijkheden die Jensen-bedden bieden. Laat u overtuigen door de kwaliteit en het comfort van een Jensen-boxspring voordat u er een gaat kopen en maak van elke nacht een goede nacht.

svg-check
Fantastisch hoe dat slaapt
Jensen over Slaapspecialist Drempt
Maak direct online een afspraak!
Afspraak maken

Wacht niet onnodig in de winkel

Plan 24/7 een afspraak in

Ontvang direct een bevestiging

Onze merken

Avek

»

HML

»

M Line

»

Hasena

»

AM

»

Jonk

»

Bamboe

»

Kayori

»

Bekijk alle merken

»