Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Texeler hoofdkussen Perfection
Verkoopadviesprijs (incl. btw)
€ 79,00
Zuiver Texels wol.
Texel is rijk aan zilte zeelucht, wind en zon. De eilandse condities vormen een perfecte voedingsbodem voor het Texelse schaap. En dat vertaalt zich in het mooiste natuurproduct dat je kunt wensen: zuivere scheerwol. Niet voor niets verwerken wij alleen deze kwaliteitswol in onze slaapscollectie. Ht geheim van Texeler: elk seizoen zacht en comfortabel slapen.

Ventilatie en isolatie.
Wol werkt als een natuurlijke airconditioning. Het beschermt schapen 's winters tegen de bitterste kou en geeft de dieren in de zomer een verkoelende mantel. En dat doet de wol ook in uw kussen en dekbed. Het bestaat uit miljoenen veerkrachtige gekrulde wolvezels, die bevatten van nature veel lucht, waardoor de wol optimaal kan isoleren en ventileren. Daarnaast geeft de krulling (of kroezing) het materiaal een grote vormvastheid en veerkracht. Met andere woorden: het geeft extra body aan onze wollen slaapcollectie.

Weldadig hoofdkussen.
Een weldadig hoofdkussen met een edelsatijnen tijk voorzien van wol. Het kussen zelf is gevuld met zachte, scheerwollen bolletjes.

Gratis verzending in Nederland. Bestellen of vragen bel 0313-476218 of mail:
info@slaapspecialistdrempt.nl