Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Silvana Support Larimar
Verkoopadviesprijs (incl. btw)
€ 119,95
Het stevigste Silvana Support kussen.
De Silvana Support Larimar is de stevigste en dikste variant uit de Silvana Support collectie. Uitermate geschikt voor op een stevig matras en wanneer u groter dan gemiddeld van postuur bent.
 
Vita Talalay.
In de bovenvakken is de Larimar gevuld met Vita Talalay® latex-sticks. Vita Talalay® is een hoogwaardige en goed ventilerende latex, met de beste eigenschappen qua duurzaamheid, soepelheid en vochtregulatie. De buitenkant van de Larimar is van 100% hoogwaardige katoen. Door de speciale Aegis® behandeling is het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend.
 
Nekinkeping.
De Larimar heeft een neksteun van Vita Talalay® latex. In vergelijking met reguliere latex is Vita Talalay® soepeler en beter ventilerend. De nekinkeping zorgt ervoor dat de schouders goed aansluiten op het kussen. Hierdoor ligt u altijd in de meest ontspanning lighouding. De Larimar is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Transpireert u meer dan gemiddeld, dan is een moltonsloop aan te raden.

Gratis verzending in Nederland. Bestellen of vragen bel 0313-476218 of mail: info@slaapspecialistdrempt.nl