Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Jensen Supreme boxsprings
Jensen supreme, het beste van het beste.
De Jensen Supreme is een fraai meubelstuk in uw slaapkamer dat in zes verschillende kleuren verkrijgbaar is. De Noorse natuur heeft als inspiratie gediend. De Jensen Supreme boxsprings zijn gestoffeerd met wollen stoffen uit Innvik, deze zijn speciaal ontworpen voor de Jensen Supreme serie. Iedere stof is in een combinatie van kleuren verkrijgbaar. Een designstof voor het hoofdbord, een uniek effen stof voor het frame en de keerbare matrassen.

De Jensen Supreme is voorzien van de Jensen Aloy pocketveren (16 cm) met het Jensen Original Zonesysteem. Het Jensen Aloy systeem heeft een ingebouwde steun voor de onderrug en een extra zachte, lange schouderzone. De vulling van jersey-stretch in de stof en Innergetic Latex zorgt voor een ligcomfort dat u zelf moet ervaren. 

Bij de Jensen Supreme wordt standaard de Premium topmatras geleverd, als alternatief kunt u een SoftLine III topmatras kiezen. Beide bevatten de fijnste latex die er is. De Jensen Supreme is verkrijgbaar in alle standaardmaten in de modellen Continental, Aqtive II, Aqtive III en Dynamique. Ook deze kunt u naar eigen voorkeur samenstellen.

De Jensen Supreme matrassen zijn de leveren met de stevigheidsgraden: zacht, medium, stevig en extra stevig. De keus is aan u.

Jensen Supreme Dynamique, het beste van alle werelden.
De Jensen Dynamique is in de top van de beddenindustrie een begrip geworden. Met de draadloze afstandsbediening stuurt u traploos twee krachtige, maar bijna geluidloze elektrische motoren aan, die het hoofd- en voeteneinde bedienen. De Jensen Dynamique beschikt over Ventronic, een uniqe klimaatbeheersing. De Ventronic zuigt de overtollige warmte uit het matras en vervangt deze door nieuwe, frisse lucht. Dit zorgt voor een koeler en frisser bed en een aanmerkelijk betere slaapomgeving.

De Jensen Technology Ergonomic geeft het bed een bewegingspatroon dat de natuurlijke bewegingen van uw lichaam volgt. U kunt zich ook laten wekken door een massage of door uw favoriete muziek . De afstandsbediening heeft een geheugen van 1 GB. De traploze massagefunctie stimuleert de bloedsomloop en is heerlijk ontspannend voor nek, rug en benen.