Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Pullman matras

Kies voor hoge kwaliteit en schaf een Pullman matras aan. Bij Slaapspecialist Drempt hebben we een breed en divers aanbod. Zo kunt u bij ons terecht voor een Silverline, maar ook een boxspring van het merk Pullman. Wij leveren en monteren kosteloos Pullman matrassen door heel Nederland. Zodoende zijn wij een van de meest betrouwbare partners op het gebied van slaapcomfort. Met een divers en veelzijdig aanbod van verschillende en bekende A-merken, een hoogwaardige service en natuurlijk deskundig advies op maat, proberen wij u optimaal van dienst te zijn. Een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Wij houden dan ook altijd uw wensen en behoeftes in acht en nemen dit als rode draad binnen ons advies. Zo ook wanneer u van plan bent om bijvoorbeeld een Pullman matras, Silverline of boxspring aan te schaffen.

Een goede nachtrust dankzij een Pullman matras

Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk, nog niet zozeer alleen voor u, maar ook voor de personen die naast u staan of met u werken. Een goede nachtrust geeft u een beter en goed gevoel in de ochtend. Dan kiest u natuurlijk wel voor een bed, boxspring of matras van hoogstaande kwaliteit, denk bijvoorbeeld aan de Pullman Silverline. Om een goede nachtrust te hebben, moet u natuurlijk comfortabel liggen. In onze showroom in Drempt heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten matrassen van Pullman en andere merken uit te proberen. U heeft de keuze uit diverse soorten matrassen:

  • Pocketveer
  • Natuurlatex
  • Koudschuim
  • Traagschuim

Tevens bieden wij van Slaapspecialist Drempt, naast verschillende Pullman matrassen, meerdere producten aan binnen ons portfolio. Hierbij kunt u denken aan onder andere hoofdkussens, bedtextiel en linnenkasten.

Bezoek onze showroom en bespreek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden op het gebied van Pullman matrassen of andere artikelen binnen ons productportfolio? Denkt u aan een Pullman Silverline of boxspring? Bezoek dan eens onze showroom in Drempt of neem telefonisch contact met ons op via 0313-476218. Onze medewerkers vertellen u alles over de diverse mogelijkheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Ook op het gebied van onze service en bijbehorende zaken kunt u telefonisch bij ons terecht.

  • ✔ Duurzame kwaliteitsproducten
  • ✔ Optimaal slaapcomfort
  • ✔ Gratis bezorging en montage
Bekijk ons aanbod