Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Pullman matras

Kies voor kwaliteit en schaf een Pullman matras aan. Wij hebben een breed en divers aanbod, zo kunt u bij ons terecht voor een Silverline maar ook een boxspring van het merk Pullman. Wij van Slaapspecialist Drempt leveren en monteren kosteloos door heel Nederland. Zodoende zijn wij een van de betrouwbare partners op het gebied van slaapcomfort. Met een divers en veelzijdig aanbod van verschillende en bekende A-merken, een hoogwaardige service en natuurlijk advies op maat, proberen wij u optimaal van dienst te zijn. Een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Wij houden dan ook altijd uw wensen en behoeftes in acht en nemen dit als rode draad binnen ons advies. Zo ook wanneer u van plan bent om bijvoorbeeld een Pullman matras, Silverline of boxspring aan te schaffen.

Een goede nachtrust door een Pullman matras


Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk, nog niet zozeer alleen voor u. Maar ook voor de personen die naast u staan of met u werken. Dit omdat een goede nachtrust een beter en goed gevoel geeft in de ochtend. Dan kiest u natuurlijk wel voor een bed, boxspring of matras van hoogstaande kwaliteit, denk bijvoorbeeld aan de Pullman Silverline. Tevens bieden wij van Slaapspecialist Drempt meerdere producten aan binnen ons portfolio. Hierbij kunt u denken aan onder andere:


Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden die wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verschillende soorten artikelen binnen ons productportfolio? Bijvoorbeeld een Pullman Silverline of boxspring? Dan kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar het volgende nummer: 0313-476218. Wij vertellen u dan over de diverse mogelijkheden die wij voor u kunnen betekenen. Ook op het gebied van onze service en bijbehorende zaken.

  • ✔ Duurzame kwaliteitsproducten
  • ✔ Optimaal slaapcomfort
  • ✔ Gratis bezorging en montage
Bekijk ons aanbod