Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Avek Noflik boxsprings
Avek Noflik, weldadig, genieten van luxe en comfort op maat.
Noflik boxsprings kenmerken zich niet alleen door hun vorm, maar zijn bovenal uitermate comfortabel. Noflik biedt extra royaal drielaags slaapcomfort. De combinatie van de pocket-geveerde box met een pocketvering-matras en luxe topper staat garant voor een gebalanceerde en duurzame lichaamsondersteuning.

Comfort op maat.
Omdat ieder mens uniek is, bieden wij bij Noflik comfort op maat. Zo kunt u kiezen uit meerdere hardheden, verschillende samenstellingen van matras of topper, extra bedlengte tot zelfs 240 cm, en desgewenst in maat aangepaste achterwanden. En alsof dat niet genoeg is, kan Noflik ook nog uitgevoerd worden met een unieke elektrische instelbare schouder- en heupzone.
Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Noflik Fyn of Noflik Royaal.
Een Noflik boxspring van Avek biedt extra dik drielaags slaapcomfort, De royale combinatie van pocketveerboxspring, pocketveringmatras en luxe topper heeft een totale hoogte van maar liefst 75 cm en staat garant voor weldadig genieten. Op verzoek maken wij de Noflik boxspring ook in een 8 cm lagere uitvoering. De Noflik Fyn is bedoeld voor mensen die een iets minder hoog bed prefereren, maar geen concessies aan kwaliteit willen doen.

Avek Noflik Ergo: Het meest persoonlijke bed van Avek.
Voor een goede slaap is het essentieel dat uw spieren zich goed kunnen ontspannen en de druk op uw wervels gering is. Dit bereikt u het beste met een lighouding waarbij de ruggegraat vrijwel recht is. Maar omdat de breedte van de heupen en schouders per persoon verschilt, kan het best lastig zijn om de ideale lighouding te bereiken.

Daarom heeft Avek het Noflik Ergo systeem ontwikkeld. Dit unieke systeem biedt elektrisch instelbare zones ter hoogte van heup en schouder. Beide zones kunt u onafhankelijk van elkaar 4 cm traploos verhogen of verlagen. Daardoor laat het bed zich aanpassen aan vrijwel elk postuur.

Avek Ergo app.

Noflik Ergo kan eenvoudig bediend worden met een afstandsbediening of via de speciale Avek app op uw smartphone. Het systeem is optioneel leverbaar op zowel de vaste als de verstelbare Noflik boxsprings, m.u.v. de Noflik Fyn.