Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Magnitude matrassen

Een magnitude matras biedt u de ultieme slaapervaring. Een goed matras is essentieel voor een goede nachtrust. Om er zeker van te zijn dat u het goede matras koopt, kunt u in onze winkel proefliggen. Bij het kopen van een nieuw matras moet u rekening houden met een aantal belangrijke factoren. Zo moet het de juiste ondersteuning bieden voor de juiste drukverdeling. Onze medewerkers kunnen u hier alles over vertellen.

Een Magnitude matras voor de ultieme slaapervaring

Magnitude is een merk van LS Bedding N.V. Geniet van de ultieme slaapervaring dankzij de perfecte symbiose tussen esthetische magie en uitgebalanceerde ergonomie. Comfort op maat met de hand vervaardigd in onze eigen ateliers. Deel mee in onze passie voor pure ambacht en onbegrensde liefde voor detail en kies voor een magnitude matras. Naast een matras van Magnitude koopt u bij ons ook matrassen van andere goede merken. Hierbij kunt u denken aan boxsprings en matrassen van Auping, Eastborn en Treca. Ook hebben we diverse scherp geprijsde showroommodellen om uit te kiezen.

Kies uw ideale bed uit ons ruime assortiment

In onze showroom in Drempt kiest u uw ideale bed voor optimaal slaapcomfort uit ons uitgebreide assortiment. Onze specialisten staan graag voor u klaar met deskundig en persoonlijk advies. Wij vinden het leveren van een uitstekende service van groot belang. Daarom kunt u ons ook telefonisch bereiken voor deskundig advies. Bel naar 0313-476218 om een van onze medewerkers te spreken.