Home > Assortiment > HML

HML-bedden

 

Bij Slaapspecialist Drempt vindt u een divers aanbod aan HML-bedden, waarbij ambacht en maatwerk centraal staan. Al meer dan 25 jaar produceert dit merk boxsprings en matrassen specifiek voor de Nederlandse en Belgische markt. Als officiële dealer van HML Bedding-boxsprings en andere producten, staan wij 100% achter de kwaliteit van deze slaapoplossingen. Ons team staat klaar om u te adviseren welke van de HML Bedding-boxsprings het beste bij uw slaapvoorkeuren past.

 

 

Een divers aanbod aan HML-bedden

 

HML Bedding staat voor boxsprings, matrassen en accessoires van hoge kwaliteit. Een uitgebreid overzicht van onze producten vindt u bij ons in de zaak. Onze specialisten voorzien u graag van persoonlijk advies over welke HML Bedding-boxspring u het beste kunt kopen. De HML-bedden zijn verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties, wat betekent dat u gegarandeerd een bed vindt dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijl en wensen. Wij nodigen u uit in onze beddenzaak in Drempt, waar u op uw gemak diverse HML Bedding-boxsprings kunt testen voordat u deze gaat kopen.

Assortiment
Bedden - boxsprings
Land van herkomst
Netherlands
001-merken/hml-bedding/002-fotos/allegretto.jpg
svg-check
Slaapspecialist Drempt dé plek om je HML bed te kopen.
Klant Achterklant

Kies voor ambacht en maatwerk

 

Maak de keuze voor ambacht en maatwerk door te kiezen voor een van de HML-bedden die wij bij Slaapspecialist Drempt aanbieden. Het uitgebreide assortiment aan HML-bedden zorgt ervoor dat u gegarandeerd een bed vindt dat perfect aan uw wensen voldoet. Naast de Nederlandse kwaliteit van HML Bedding-boxsprings die u bij ons kunt kopen, bieden wij ook de Zwitserse kwaliteit van Swissflex aan. Bezoek onze showroom, ontdek welke van de HML Bedding-boxsprings u het beste kunt kopen en transformeer uw nachtrust.

svg-check
Fantastisch hoe alles werkt
HML over Slaapspecialist Drempt
Maak direct online een afspraak!
Afspraak maken

Wacht niet onnodig in de winkel

Plan 24/7 een afspraak in

Ontvang direct een bevestiging

Onze merken

Avek

»

Jensen

»

Röwa

»

AM

»

Jonk

»

Bamboe

»

Kayori

»

Bekijk alle merken

»