Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Velda finesse boxsprings
Geraffineerd design & smart technology.
De Finesse doet zijn naam alle eer aan. Kijk, bewonder & verwonder. De Finesse luidt slaapcomfort generatie 5.0 in. De Finesse staat voor exceptioneel geraffineerd design & smart technology. Een streling voor het oog, een weldaad voor lichaam & geest. Een State of the Art design & well-feeling!

Ruimtelijk gevoel.
De Finesse lijkt boven de grond te zweven. Hij staat met ranke pootjes op de grond. Zelfs het hoofd- en voeteinde laten de vloer vrij. De nachttafeltjes ook. Dat geeft een transparant beeld, dus een ruimtelijk gevoel.

Hightech constructie.
De Finesse dankt zijn looks aan zijn hightech constructie. Alles staat en hangt vast aan metaal. Je zou eens onder het bed moeten kijken. De motoren zitten muurvast verankerd in het frame. Finesse is een ijzersterk staaltje van stabiliteit & duurzaamheid. Je kunt gerust even op de rand van het zwevende voeteneinde in verstelde positie zitten, hij blijft onbeweeglijk op zijn ranke pootjes staan.

Optie dresscode.
De Finesse kun je naar hartenlust aankleden & omkleden. Het hoofdbord, de nachttafeltjes en de boxspring krijg je kant & klaar gestoffeerd. De pootjes en het frame zijn een kwestie van klik & klaar. Het metaal kun je bekleden met 3D, gestoffeerde Deco-accessoires. Je klikt of schroef ze er gewoon in.

De Finesse nachttafeltjes bestaan in 2 varianten:
  • een nachttafeltje, glijdend model op een rail onder het frame.
  • een nachtladekastje, vast model. Dit nachtkastje zit vast aan het frame. De lade schuift richting voeteneinde uit.

Ergonomisch slaapcomfort.
De Finesse combineert vederlicht design met bijzonder comfort. De ultra-fijne boxspring is gevuld met mini-pocketveren: 5 cm hoog, 500 stuks per m. Uw lichaam wordt super-punctueel ondersteund.

VIV- Label.
De Finesse is gecertificeerd met het VIV-label: Vertical Integrated Ventilation. Ventilatie is de voorwaarde voor een gezond slaapklimaat.
Daarom is de Finesse aan de bovenkant gestoffeerd met een ademend anti-slip 3-D weefsel. Bovendien is de bodemplaat op strategische plaatsen, voorzien van ventilatieroosters: netjes afgewerkt met een kunststof kap. Lucht kan vrij doorstromen: van boven naar beneden. Je krijgt dus een 100% verticale ventilatie. De Finesse biedt je gegarandeerd een door & door fris slaapklimaat.

Fluisterzacht.
De Finesse bestaat in vlakke en in diverse verstelbare uitvoeringen. Aan opties geen gebrek. Wat je ook kiest, het mechanisme is altijd onzichtbaar weggewerkt. De motoren en transformatoren hangen strak binnen het metalen frame, de kabels zitten in een cable management systeem. En luister; Inderdaad. Je hoort niets! Kunststoflagers zorgen dat het geluid gedempt wordt. De Finesse zet je fluisterzacht in de gewenste stand.

Programmeren.
De verstelbare Finesse kan je verschillende functies aanbieden: van gepersonaliseerde verstellingen tot vibratie massage. Gesynchroniseerde verstelling van het volledige bed, Anti Snore & Gravity Zero posities, zaklamp en nachtlicht toetsen, alles binnen handbereik en uitvoerig verklaard in onze Finesse brochure.