Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Somnus matrassen
Somnus matrassen, handgemaakte vakmanschap sinds 1840.
De boerderij van Harrisons Spinks in Yorkshire is een monumentale boerderij met een uniek erfgoed waar Somnus de eigen materialen kweekt voor haar matrassen en bedden. 
Somnus is een Engels familiebedrijf dat al sinds 1840 luxe matrassen en bedden maakt in eigen fabriek. Alle Somnus matrassen worden speciaal met de hand gemaakt, dit voelt u niet alleen maar dat kunt ook zien. 

100% natuurlijke materialen.
Somnus verwerkt de meest luxe natuurlijke materialen in haar matrassen. Zoals bijvoorbeeld, Paardenhaar, Wol, Cashmere, Zijde en Mohair. Somnus trekt zelf haar eigen veren voor de matrassen en de bedden. Hun productie is uniek en zelfs erkend door Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, want zij zijn meerdere malen onderscheiden met de "Queen Award for Enterprise, Sustainable development, en International trade.

Unieke ondersteuning.
Door een uniek verenpakket in de matrassen van meerdere lagen veren, vormt de matras zich zeer nauwkeurig naar de vormen van uw lichaam. Dit geeft een perfecte ondersteuning en drukverdeling. Doordat Somnus alleen werkt met zuivere natuurlijke afdekmaterialen kennen deze matrassen een zeer goede temperatuurregulatie.

Waarom zou u een Somnus matras kopen?
  • 100% natuurlijke en plantaardige materialen.
  • Milieu bewuste productie.
  • Handgemaakte vakmanschap.
  • Behoort tot de absolute top van Engeland. 
  • Unieke drukverdeling