Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Recor Bedding interactieve bedbodem
Tweede generatie met verhoogde veerweg.
Dit uniek veersysteem van druk en tegendruk zorgt altijd voor de juiste slaaphouding. De zelfregulerende bedbodem, beweegt ongemerkt mee met elke beweging en ondersteunt uw lichaam perfect in elke slaaphouding. 

3D veerelementen.
De interactieve bedbodem maakt gebruik van latten die door 3D veerelementen worden aangestuurd en is verkrijgbaar als klassieke bedbodem, maar ook als box. De interactieve box heeft volledig dezelfde werking, maar refereert met zijn uiterlijk aan de klassieke boxspring bedsysteem. 

Trendelenburg uitvoering. 
De Recor interactieve lattenbodem is verkrijgbaar in een niet verstelbare uitvoering een Trendelenburg uitvoering zowel hoofd en voeteind en een volledig elektrische uitvoering met rug en knieholte ondersteuning. 

Standalone.
U kunt de recor lattenbodem in ieder gewenst ledikant plaatsen, maar ook is het mogelijk om de bodem als standalone te plaatsen. Hiervoor zijn verschillende opties  bij te bestellen zoals: zij- en voetbeugels en onderzetpoten. 

Proefliggen.
Bent u nieuwsgierig geworden? komt u naar onze winkel en laat u verrassen door het aangename gevoel van deze bedbodem. 

MyBed Nature.
Op de interactieve bedbodem van Recor kunnen allerlei matrassen gelegd worden, maar probeert u eens de combinatie met de Recor MyBed Nature matrassen. Dit geeft u een geweldig comfortabel gevoel. https://www.slaapspecialistdrempt.nl/mybed%20matrassen