Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Pullman Goldline Grandeur matrassen
Verkoopadviesprijs (incl. btw)
€ 1.699,00
Pullman. Eťn matras, 364 comfortzones.
De Pullman Goldline matrassen zijn voorzien van de elektrothermisch geharde inside pocketveer. Het gaat om een zeer duurzame pocketveer met daarin nog een kleinere pocketveer. De eerste aanraking is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven, afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Door de 364 comfortzones in elke ťťnpersoons Pullman Goldline matraskrijgt uw lichaam overal precies de juiste ondersteuning die u nodig heeft. Bij Pullman noemen we dit "continu-zonering" een ongeŽvenaard comfort!

Aerocomfort natuurlatex.
De Pullman Goldline†collectie omvat vier inside pocket matrassen elk met hun specifieke eigenschappen. De Pullman Grandeurmatras heeft een afdekking van aerocomfort natuurlatex voor extra ventilatie. De tijk is doorgestikt met wol, zijde en katoen.

Schouderzone.
De Pullman Goldline Grandeur is voorzien van extra hoge, gezoneerde inside pocketvering, met als extra een comfortabele schouderzone. Met een hoogte van 27 cm is deze matras niet te combineren met de andere Goldline matrassen.

Sensity.
Alle Pullman Goldline matrasstoffen zijn behandeld met sensity technologie. Dit houdt in dat het damast dankzij een behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bedragen aan een blijvend hygiŽnische en frisse slaapomgeving.

Ambachtelijk.
Om de hoge kwaliteitsniveau te onderstrepen zijn onze Pullman Goldline matrassen op ambachtelijke wijze genopt. Bovendien is elke matras standaard voorzien van luxe handgrepen en ventilatieroosters.†

Verkoopadviesprijs 90/200 cm § 1.699,00