Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Pullman Goldline Excellence matrassen
Verkoopadviesprijs (incl. btw)
€ 1.299,00
Pullman. Eén matras, 364 comfortzones.
De Pullman Goldline matrassen zijn voorzien van de elektrothermisch geharde inside pocketveer. Het gaat om een zeer duurzame pocketveer met daarin nog een kleinere pocketveer. De eerste aanraking is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven, afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Door de 364 comfortzones in elke éénpersoons Pullman Goldline matras krijgt uw lichaam overal precies de juiste ondersteuning die u nodig heeft. Bij Pullman noemen we dit "continu-zonering" een ongeëvenaard comfort!

Natuurlatex.
De Pullman Goldline collectie omvat vier inside pocket matrassen elk met hun specifieke eigenschappen. De Pullman Excellence matras heeft een afdekking van natuurlatex en jute en de tijk is doorgestikt met wol, zijde en katoen. De Pullman Excellence matras geeft u een heerlijk zacht gevoel.

Sensity.
Alle Pullman Goldline matrasstoffen zijn behandeld met sensity technologie. Dit houdt in dat het damast dankzij een behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bedragen aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Ambachtelijk.
Om de hoge kwaliteitsniveau te onderstrepen zijn onze Pullman Goldline matrassen op ambachtelijke wijze genopt. Bovendien is elke matras standaard voorzien van luxe handgrepen en ventilatieroosters.

Combineren.
Dankzij de uniforme maatvoering van de Pullman Goldline luxury, Excellence en Premier, kunt u twee verschillende matrassen probleemloos naast elkaar combineren op een tweepersoons bed. De hoogte van de matras is 24 cm en leverbaar in twee hardheden.

Verkoopadviesprijs 90/200 cm ¤ 1.299,00