Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Peter Bloemendal

Dennis Sessink, Eigenaar
 
Sinds 2001 fulltime werkzaam bij het bedrijf dat mijn vader in 1994 begon. In 2007 was de overname een feit.
Marko Wieland, Verkoopadviseur
 
Mijn naam is Marko Wieland. Ik ben werkzaam sinds 2007 bij Slaapspecialist Drempt. Mijn werk bestaat voornamelijk uit het adviseren en het meedenken voor een goed slaapsysteem voor de klant.
Audrey Oldenkotte, Verkoopadviseur
 
Mijn naam is Audrey Oldenkotte en ben sinds 1998 werkzaam bij Slaapspecialist Drempt. Binnen het bedrijf verzorg ik de styling van diverse bedden, ook verricht ik de nodige administratieve werkzaamheden.
Peter Bloemendal, Verkoopadviseur
 
Mijn naam is Peter Bloemendal. Ik ben werkzaam sinds 2004 bij Slaapspecialist Drempt. Ik houd mij binnen het bedrijf voornamelijk bezig met adviserende taken op het gebied van slapen.

Peter Bloemendal

Verkoopadviseur
info@slaapspecialistdrempt.nl
0313-476218

Mijn naam is Peter Bloemendal. Ik ben werkzaam sinds 2004 bij Slaapspecialist Drempt. Ik houd mij binnen het bedrijf voornamelijk bezig met adviserende taken op het gebied van slapen. Daarnaast onderhoud ik onze website, zodat u altijd op de hoogte blijft van ons laatste nieuws. Marketing is ook een taak die ik leuk vind om te verzorgen, wekelijks bezig zijn om het bedrijf te promoten via kranten, tv en internet.

Ik mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan mijn gezin en natuurlijk mijn grootste hobby vissen. Dit is helemaal mijn ding, lekker genieten van de natuur.

Wilt u een goed en eerlijke slaapadvies, dan bent u bij ons aan het juiste adres, waarom? omdat wij alle bekende beddenmerken voeren en daarom niet afhankelijk zijn van maar n merk. Het maakt ons niet uit welk merk u kiest, als het maar aansluit bij uw slaapbehoefte.

U bent van harte welkom in drempt.

Met vriendelijke groet,

Peter Bloemendal.