Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
North Beds Lysefjord
North Beds, Scandinavian Sleeping.
De collectie van North Beds bestaat uit drie verschillende boxspringmodellen. Deze modellen zijn verkrijgbaar in zowel een vlakke als een elektrisch uitvoering. De boxspringsets kunnen op uw persoonlijke wensen worden afgestemd. Er zijn diverse lengte- en breedtematen mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit diverse stoffen, kleuren, hoofdborden en poten.


N 5859 LYSEFJORD.
De inspiratiebron voor het model N 5859 Lysefjord is een van de mooiste locaties in Noorwegen het fjord genaamd Lysefjord. Deze is omringd door spectaculaire natuurgebieden zoals Preikestolen, Kjerag en andere prachtige bergformaties.

De N 5859 serie biedt uitstekend slaapcomfort voor een gunstige prijs. U krijgt werkelijk waar voor uw geld met dit bed. Lysefjord is verkrijgbaar in 3 stofgroepen en in verschillende kleuren te leveren. U kiest uit vier verschillende bedpoten in verschillende kleuren. De standaard 8 cm dikke topdekmatras van dit model bestaat uit een 5 cm dikke Comfort Plus schuimlaag en heeft een zachte en stevige kant.
De matras van de N 5859 bed is gemaakt met 7 actieve pocketzones, met een superzachte schouderzone, stevige ondersteuning voor de onderrug en gebalanceerde duoveren in de heupzone. Het unieke zonesysteem van dit model volgt de contouren van uw lichaam om u optimaal comfort te bieden.

Het model Lysefjord bestaat uit twee boxen, een matras, een topdekmatras en een hoofdbord. Deze is verkrijgbaar in de volgende maten 120/140/160/180 x 200/210 cm. Tevens zijn er drie stofkwaliteiten, leverbaar in verschillende kleuren. U heeft keuze uit zes verschillende hoofdborden.

Voor de mensen die graag lezen, televisie kijken of ontbijten in bed is er ook een verstelbaar model verkrijgbaar in de maten 120/160/180 x 200/210 cm.

Slaap zeker in een N Beds met 15 jaar garantie op frame- en veerbreuk en 5 jaar garantie op fabricagefouten. De N Beds collectie is gecertificeerd door Oko-Tex standard 100 en Certipur als garantie dat de producten geen allergenen of schadelijke chemicalin bevatten.