Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
North Beds Lofoten
North Beds, Scandinavian Sleeping.
De collectie van North Beds bestaat uit drie verschillende boxspringmodellen. Deze modellen zijn verkrijgbaar in zowel een vlakke als een elektrisch uitvoering. De boxspringsets kunnen op uw persoonlijke wensen worden afgestemd. Er zijn diverse lengte- en breedtematen mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit diverse stoffen, kleuren, hoofdborden en poten.

N 6814 LOFOTEN.
Het model N 6814 Lofoten is het topmodel van North Beds en biedt eersteklas kwaliteit en het allerbeste comfort. De Scandinavische N 6814 serie vormt zich perfect naar uw lichaam waardoor het bed een heerlijk slaapcomfort biedt. Het bed is ontworpen met drie lagen pocketveren, twee in de Box en n in de matras. De standaard 8 cm dikke comforttopper van dit model bestaat uit hoogwaardig 5 cm dikke laag Pulselatex, wat u elke nacht weer zacht comfort biedt. De matras is voorzien van een 7 zone, 15 cm gepatenteerd flexi-zone pocketveersysteem, met gebalanceerde duo-veren in de heupzone, een heerlijk zachte schouderzone en stevige ondersteuning voor de onderrug.

Wat het comfort betreft kiest u de beste hardheid die bij u past; medium, stevig of extra stevig. Twee verschillende hardheden in n matras kan ook vanaf de maat 160 cm breed. Het model N 6814 bestaat uit twee boxen, een matras, een topdekmatras en een hoofdbord. Deze zijn verkrijgbaar in de maten 120/140/160/180 x 200/210 cm. Tevens zijn er drie stofkwaliteiten leverbaar in diverse kleuren. U heeft keuze uit zes verschillende hoofdborden. Het Model N 6814 is tevens leverbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering.


Slaap zeker in een N Beds met 15 jaar garantie op frame- en veerbreuk en 5 jaar garantie op fabricagefouten. De N Beds collectie is gecertificeerd door Oko-Tex standard 100 en Certipur als garantie dat de producten geen allergenen of schadelijke chemicalin bevatten.