Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
North Beds
North Beds, Scandinavian Sleeping.
De collectie van North Beds bestaat uit drie verschillende boxspringmodellen. Deze modellen zijn verkrijgbaar in zowel een vlakke als een elektrisch uitvoering. De boxspringsets kunnen op uw persoonlijke wensen worden afgestemd. Er zijn diverse lengte als breedtematen mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit diverse stoffen, kleuren,hoofdborden en poten.

N 6814 LOFOTEN.
Het model N 6814 Lofoten is het topmodel van North Beds en biedt eersteklas kwaliteit en het allerbeste comfort. De Scandinavische N 6814 serie vormt zich perfect naar uw lichaam waardoor het bed een heerlijk slaapcomfort biedt. Het bed is ontworpen met drie lagen pocketveren, twee in de Box en n in de matras. De standaard 8 cm dikke comforttopper van dit model bestaat uit hoogwaardig 5 cm dikke laag Pulse latex, wat u elke nacht weer een heerlijk zacht comfort biedt. De matras is voorzien van een 7 zone, 15 cm gepatenteerde flexi-zone pocketveersysteem, met gebalanceerde duo-veren in de heupzone, een heerlijk zachte schouderzone en een stevige ondersteuning voor de onderrug.

Wat het comfort betreft kiest u de beste hardheid die bij u past; medium, stevig of extra stevig. Twee verschillende hardheden in n matras kan ook vanaf de maat 160 cm breed. Het model N 6814 bestaat uit twee boxen, een matras een topdekmatras en een hoofdbord. Deze is verkrijgbaar in de maten 120/140/160/180 x 200/210 cm. Tevens zijn er drie stof kwaliteiten leverbaar in verschillende kleuren. Uw heeft keuze uit zes verschillende hoofdborden. Het Model N 6814 is ook leverbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering.

N 6301 ATLANTEREN.
De inspiratiebron voor het model N 6301 Atlanteren was de Atlantic Ocean Road, een unieke weg die u naar de open wateren van More en Romsdal in Noorwegen leidt. Naar verluidt een van de mooiste wegen ter wereld.

Dit model biedt premium slaapcomfort, en voldoet aan de behoeften van de bewuste consument die een goede nachtrust voor een redelijke prijs wenst. Het model N 6301 Atlanteren is verkrijgbaar in 3 stofgroepen en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. U heeft keuze uit vier verschillende bedpoten, elk verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wat het comfort betreft kiest u de beste hardheid die bij u past. De 7 cm dikke comforttopper van dit model bestaat uit een hoogwaardige 4 cm laag van Pulse latex die heerlijk zacht aanvoelt. De matras is voorzien van een 7 zone, 15 cm gepatenteerde Flexi-zone pocketveersysteem met gebalanceerde duo-veren in de heupzone, een heerlijk zachte schouderzone en een stevige ondersteuning voor de onderrug. Het unieke zonesysteem van N 6301 volgt de vorm van uw lichaam om u optimaal comfort te bieden.
Het model N 6301 is ook leverbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering.

N 5859 LYSEFJORD.
De inspiratiebron voor het model N 5859 Lysefjord is een van de mooiste locaties in Noorwegen het fjord genaamd Lysefjord. Deze is omringd door spectaculaire natuurgebieden zoals Preikestolen, Kjerag en andere prachtige bergformaties.

De N 5859 serie biedt uitstekend slaapcomfort voor een gunstige prijs. Je krijgt werkelijk waar voor uw geld met dit bed. Lysefjord is verkrijgbaar in 3 stofgroepen en in verschillende kleuren te leveren. U kiest uit vier verschillende bedpoten in verschillende kleuren. De standaard 8 cm dikke topdekmatras van dit model bestaat uit een 5 cm dikke Comfort Plus schuimlaag en heeft een zachtere en stevige kant.
De matras van de N 5859 bed is gemaakt met 7 actieve pocketzones, met een superzachte schouderzone, stevige ondersteuning voor de onderrug en gebalanceerde duoveren in de heupzone. Het unieke zonesysteem van dit model volgt de contouren van uw lichaam om u optimaal comfort te bieden.

Het model Lysefjord bestaat uit twee boxen, een matras, een topdekmatras en een hoofdbord. Deze is verkrijgbaar in de volgende maten 120/140/160/180 x 200/210 cm. Tevens zijn er drie stof kwaliteiten leverbaar in verschillende kleuren. U heeft keuze uit zes verschillende hoofdborden.

Voor de mensen die graag lezen, televisie kijken of ontbijten in bed is er ook een verstelbaar model verkrijgbaar in de maten 120/160/180 x 200/210 cm.

Slaap zeker in een N Beds met 15 jaar garantie op frame- en veerbreuk en 5 jaar garantie op fabricagefouten. De N Beds collectie is gecertificeerd door Oko-Tex standard 100 en Certipur als garantie dat de producten geen allergenen of schadelijke chemicalin bevatten.