Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Jensen Diplomat boxsprings
Zachte schouderzone.
De Jensen Diplomat beschikt naast speciaal geselecteerde materialen ook over het Jensen® Original Zonesysteem, met zachte schouderzone en ingebouwde steun voor de onderrug. De Jensen Diplomat is bovendien uitgerust met een 12,5 cm pocketveersysteem in het onderframe. Het bed wordt versterkt met een extra sterk frame en is 100% dubbelverend. De toplaag van het matras heeft stretch in alle richtingen, waardoor het veersysteem wordt versterkt.
Het topmatras is een SoftLine I. De Diplomat heeft dubbele stiksels en een geborduurd Jensen-logo. Ruime sortering accessoires en poten.

Vernieuwend design.
Jensen Aqtive II/III is een elegant bed dat er, zolang het niet wordt gebruikt, uitziet als een continentaal bed. Jensen Aqtive II/III is dubbelverend, met een veersysteem in de bodem én in de keerbare matras. De constructie maakt het bed bijzonder stabiel. Met de afstandsbediening stuurt u traploos het hoofd- en voeteneinde van het matras aan via twee krachtige, maar bijna geluidloze elektrische motoren. Jensen Aqtive III heeft bovendien een massagefunctie die de bloedsomloop effectief stimuleert en uw benen, rug en nek heerlijk ontspant. De techniek wordt aan het oog onttrokken door het met stof beklede frame. Dankzij het vernieuwende design is de Jensen Aqtive II/III niet alleen een verstelbaar bed van hoge kwaliteit, maar ook een zeer exclusief meubelstuk.