Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Christian Fischbacher dekbedovertrekken
Luxueus.
Dekbedovertrekken van Christian Fischbacher zijn uiterst comfortabel en luxueus. In onze in-house design studio streeft Christian Fischbacher voortdurend naar nieuwe unieke en innovatieve ontwerpen te maken. Het is net dat beetje extra aandacht voor detail wat er altijd is en blijft om de handtekening van de Christian Fischbacher beddengoed collectie te garanderen.
Christian Fischbacher kent verschillende kwaliteitsstoffen.

Satin.
Hart en de ziel van de Christian Fischbacher bedlinnen collectie, onze Satin, gemaakt in Zwitserland, is ons paradepaard. Gekenmerkt door zijn delicate glans en zacht, zijdeachtig gevoel, is de basis voor een groot deel van onze creatieve prints en populaire ontwerpen.

Jersey Ambassadeur.
Onze kwaliteit Jersey is de definitie van warmte en gezelligheid. De elastische gebreide stof heeft een cashmere-achtige Touch. Het is strijkvrij en zelfs na jarenlang wassen zal er geen pilling ontstaan, hierdoor is het van een uitzonderlijke kwaliteit Jersey.

Les Jacquards.
De Les Jacquard straalt luxe uit. De ingewikkelde ontwerpen en onderscheidende patronen in onze Jacquards kwaliteit wordt gemaakt op een jacquard weefgetouw door de afwisseling van schering en inslag.

Fine Satin.
Voor de productie van onze Fine satijn, gebruiken we uitsluitend gecertificeerde Supima extra-lange-stapelige katoen van de hoogste kwaliteit. Minder dan 3% van de wereldwijde productie van katoen voldoet aan deze eis.

Percale.
Modern, fris en glad, onze Percale kwaliteit is een favoriet voor degenen die understatement en elegantie waarderen. Het unieke van de kwaliteit is dat de hoge-kwaliteit canvas weefsel een stevig gevoel heeft, maar toch nog steeds licht en fris aanvoelt.

Zijde.
Elegant, duur en uitzonderlijk zacht aanvoelt, pure zijde is een koninklijke slaap ervaring die een nieuwe dimensie aan het rijk van de slaap en ontspanning brengt. Zijde heeft een unieke temperatuur en vochtigheid balancerende eigenschappen, waardoor het ideaal is voor het zomer bed.

Luxury Nights.
Onze exclusieve op maat gemaakte bedlinnen collectie Luxury Nights. Een scala aan prachtige ontwerpen zijn kunstig geborduurd op fijn katoen satijn, linnen, kostbare zijde en knisperende poplin. Charmante details, met flenzen en ajoursteken, onderstrepen tijdloos en elegant karakter van de collectie.