Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Boxspring aanbieding

U zoekt een boxspring, dan moet u eens kijken of er een bepaalde aanbieding of actie is. Dan moet u zeker eens kijken naar de mogelijkheden van Slaapspecialist Drempt. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en kunnen u op een deskundige wijze helpen en te woord staan. Wij gaan dan ook altijd voor een persoonlijke aanpak, wij nemen uw wensen en behoeftes dan ook zeer serieus. Tevens hebben wij periodiek verschillende soorten aanbiedingen, denk hierbij aan boxspring bedden, maar ook meerdere producten en van diverse soorten merken. Merken die wij hanteren binnen onze bedrijfsvoering zijn onder andere:

  • Swissflex
  • Auping
  • Pullman
  • M Line


Ook voor gunstige prijzen kunt u bij ons terecht, zoals een aanbieding of actie van een boxspring. Dit doen wij in samenwerking met verschillende soorten fabrikanten.

Koop uw boxspring tijdens een actie of aanbieding


Niet iedereen kent het gevoel, maar het is toch wel een bepaald pluspunt om de dag uitgerust te beginnen. Maar hoe gaat u dat doen? Door gebruik te maken van de verschillende aanbiedingen van boxspring bedden bij Slaapspecialist Drempt. U bent dan verzekerd van de nodige kwaliteit gecombineerd met de scherpe prijs van de aanbieding of actie op uw boxspring. Tevens bieden wij het hele jaar door verschillende aanbiedingen, zoals:


Zodoende bieden wij meer dan alleen aanbiedingen voor boxspring bedden aan. Wanneer u meer wilt weten over de diverse mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden, kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar 0313-476218. Echter kunt u er ook voor kiezen om eens een kijkje te nemen in onze showroom in Drempt. Onze ervaren en deskundige medewerkers vertellen u alles over onze producten, aanbiedingen over diverse soorten bedden of een boxspring en geven u advies op maat.

  • ✔ Duurzame kwaliteitsproducten
  • ✔ Optimaal slaapcomfort
  • ✔ Gratis bezorging en montage
Bekijk ons aanbod