Vroomshoop ledikanten

  1. ✔ Wifi zone
  2. ✔ Gratis parkeren voor de deur
  3. ✔ Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Vroomshoop ledikanten koopt u natuurlijk bij Slaapspecialist Drempt. Wij zijn uw vertrouwde adres voor duurzame kwaliteitsproducten van bekende merken als  Swissflex M, Ubrica, Velda en Jensen. Koopt u ledikanten bij ons, dan profiteert u van gratis bezorging en vakkundige installatie door onze eigen monteurs. Eerlijke kwaliteit aangevuld met goed advies en het bieden van het juiste comfort. Daar staan wij voor! Kom langs in onze zaak te Drempt en laat u verrassen door ons aanbod.

Vroomshoop ledikanten voor een comfortabele en functionele slaapkamerinrichting

Ons assortiment ledikanten is zeer divers. Kiest u voor een romantisch model of gaat uw voorkeur uit naar strak design: u vindt bij ons altijd het ledikant dat aan uw woon- en slaapwensen voldoet. Vroomshoop ledikanten zijn afkomstig van de gerenommeerde Nederlandse fabrikant Vroomshoop Meubelen. De fabrikant maakt als ruim 60 jaar slaapkamermeubelen die aansluiten bij de stijl, wensen en eisen vanuit de markt. Solide kwaliteit vormt de rode draad in de productlijn. Vroomshoop ledikanten zijn zo ontwikkeld dat ze voor elke doelgroep een functionele, veilige en comfortabele slaapkamerinrichting bieden.

Bezoek onze showroom of neem contact op voor meer informatie

Bezoek onze showroom in Drempt en kom onze Vroomshoop ledikanten in alle rust bekijken. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie en advies op maat. Wilt u niks missen van onze zaak en onze producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Wanneer u vragen heeft staan wij u graag te woord. Bel naar telefoonnummer 0313-476218.

 

Logo Slaapspecialist Drempt
Rijksweg 20
6996 AC Drempt