Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Swissflex bed

Voor een Swissflex bed of matras van hoogwaardige kwaliteit gaat u natuurlijk kijken wat de mogelijkheden zijn bij een beddenspeciaalzaak. U bent van harte welkom bij Slaapspecialist Drempt. Met deskundige en enthousiaste medewerkers kunnen we u op een juiste en vakkundige manier adviseren op het gebied van slaapcomfort. Klantcontact staat dan bij ons hoog in het vaandel. Dit zorgt ervoor dat we een hoge servicegraad hanteren, waarin de klant dan ook altijd voorop staat. Zo helpen we u met de begeleiding binnen uw aankooptraject voor uw Swissflex bed. Dit zorgt ervoor dat u altijd een product aanschaft wat helemaal voldoet aan uw wensen en behoeftes.

Een Swissflex bed of matras aanschaffen bij een gespecialiseerd bedrijf

Wanneer u overgaat tot de aankoop van een Swissflex bed, moet u goed weten welk specifiek model het beste bij uw situatie past. Onze medewerkers helpen u hier graag bij. Zij zorgen er met advies op maat voor dat u helemaal, afhankelijk van uw wensen en behoeftes, geholpen wordt. Tevens kunnen wij u ook voorzien in meerdere producten ten behoeve van het slaapcomfort. U kunt hierbij denken aan onder meer:

Laat uw matras gratis thuisbezorgen

Bent u overtuigd en wilt u graag een Swissflex matras of bed aanschaffen? Kom deze dan kopen in onze showroom en ervaar onze gratis thuisbezorging. Hierbij maakt het niet uit waar u in Nederland woont; in elke regio profiteert u van onze extra dienst. Voor meer informatie of vragen over een bed of matras van Swissflex, staan wij u graag te woord. U kunt ons eenvoudig bereiken via 0313-476218. Wij hopen u snel eens te mogen spreken.

  • ✔ Duurzame kwaliteitsproducten
  • ✔ Optimaal slaapcomfort
  • ✔ Gratis bezorging en montage
Bekijk ons aanbod