Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Lattenbodem Arnhem

Bent u op zoek naar een comfortabele lattenbodem in de omgeving van Arnhem? Dan bent u bij Slaapspecialist Drempt aan het juiste adres. Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze aan lattenbodems van de mooiste merken zoals Rwa Ecco2, Auping en Swissflex. Naast het perfecte comfort staat ook een eerlijke kwaliteit en een hoge service hoog in het vaandel bij ons.


Een lattenbodem in de omgeving van Arnhem met een betrouwbaar advies en hoge service


Onze medewerkers staan u graag te woord om met u op zoek te gaan naar een geschikte lattenbodem in de omgeving van Arnhem. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen uniek is en er hierdoor ook verschillende slaapbehoeften zijn. Door onze ruime keuze aan lattenbodems in onze showroom hoeft u niet verder te kijken en kunnen wij u een passend systeem aanbieden.

Gratis bezorging door onze eigen monteurs


Heeft n van onze collega's met u een passende lattenbodem gevonden in onze showroom in de omgeving van Arnhem? U kunt ervoor kiezen om deze lattenbodem gratis bij u thuis te laten bezorgen. Deze bezorging wordt gedaan door onze eigen monteurs.

Bezoek onze showroom en profiteer van onze acties


Wij verwelkomen u graag in onze ruime showroom en laten u graag kennis maken met onze aantrekkelijke acties. Wij zijn op maandag geopend van 13:00 - 18:00 uur en vanaf dinsdag openen wij onze winkel om 09:00. Op zondag zijn wij gesloten. Komt een avond beter uit voor u? Dan zien wij u graag verschijnen op onze koopavonden op donderdag en vrijdag tot 21:00. Daarnaast staan onze collega's op de klantenservice u ook graag te woord. U kunt onze klantenservice bereiken op 0313-476218.

  • ✔ Duurzame kwaliteitsproducten
  • ✔ Optimaal slaapcomfort
  • ✔ Gratis bezorging en montage
Bekijk ons aanbod